Τίμος Ζαχαράτος: Ατύχημα για τον γνωστό σεφ – «Ευτυχώς φορούσα κράνος»
Ελλάδα

Τίμος Ζαχαράτος: Ατύχημα για τον γνωστό σεφ – «Ευτυχώς φορούσα κράνος»

Τίμος Ζαχαράτος: Ατύχημα για τον γνωστό σεφ – «Ευτυχώς φορούσα κράνος»

Όσα έγραψε στο Instagram

Ατύχημα με τη μηχανή του είχε ο Τίμος Ζαχαράτος, γεγονός που αποκάλυψε στην εκπομπή που συμμετέχει, «Πάμε Δανάη».

Η Δανάη Μπάρκα, όταν ήρθε η ώρα της μαγειρική στην εκπομπή της, πλησίασε τον σεφ και τον ρώτησε: «Παραλίγο να σε χάσουμε;» με τον ίδιο να απαντά: «Εντάξει μωρέ συμβαίνουν αυτά. Πέρα από την πλάκα, πρέπει να προσέχουμε. Αν βρέχει, να φοράμε κράνος και να προσέχουμε τα μηχανάκια». Η Δανάη Μπάρκα διευκρίνισε κλείνοντας τη συζήτηση «είχε ατύχημα χθες η αγάπη μας, τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο, αλλά όλα καλά».

Λίγες ώρες αργότερα και μετά από πολλά μηνύματα που δέχτηκε στα social media του, ο Τίμος Ζαχαράτος θέλησε να εξηγήσει τι του συνέβη με μία ανάρτησή του.

«Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα μετά το τέλος εκπομπής, επειδή αναφερθήκαμε στο θέμα που μου συνέβη χθες το βράδυ. Καθώς τελείωσα τη δουλειά στο εστιατόριο και πηγαίνοντας προς το σπίτι, κάποια κυρία δεν είχε ανάψει τα φώτα του αυτοκινήτου και ξεκίνησε χωρίς να δει με αποτέλεσμα να φρενάρω απότομα και να πέσω με το μηχανάκι και να συρθώ στο δρόμο μερικά μέτρα. Ευτυχώς φορούσα κράνος και τα χτυπήματα είναι υποφερτά για την ώρα προσέχετε τους εαυτούς σας γιατί τα πάντα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε δευτερόλεπτα, σας ευχαριστώ όλους».