Τίνα Μεσσαροπούλου για Φοίβο Παπαδάκη: «Ο θησαυρός ήταν άνθρακας»
Νέα

Τίνα Μεσσαροπούλου για Φοίβο Παπαδάκη: «Ο θησαυρός ήταν άνθρακας»

Τίνα Μεσσαροπούλου για Φοίβο Παπαδάκη: «Ο θησαυρός ήταν άνθρακας»

Η συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά και η δήλωση του Γιώργου Καπουτζίδη στον τελικό της Eurovision

Για τους παρουσιαστές που πάτησαν πάνω στην υπόθεση της Πάτρας τη φετινή σεζόν. το δίδυμο Λιάγκα – Σκορδά και τις δηλώσεις Μουτσινά – Καπουτζίδη για τη σεξουαλική τους ταυτότητα, μίλησε η Τίνα Μεσσαροπούλου, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Η δημοσιογράφος ρωτήθηκε και για τον Φοίβο Παπαδάκη, τον οποίο χαρακτήρισε ως «άνθρακα».

«Οι παρουσιαστές που εκτοξεύτηκαν με την υπόθεση της Πισπιρίγκου είναι πολλοί. Η Ζήνα Κουτσελίνη έχτισε πάνω στην ιστορία αυτή και κατάφερε να το εξαργυρώσει στην πορεία της εκπομπής. Επίσης η Τατιάνα Στεφανίδου. Είχαμε αμφιβολίες για το μέλλον της στον Alpha αλλά αποδείχτηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει. Το ζεύγος Λιάγκα – Σκορδά ασχολήθηκε επίσης με την επικαιρότητα και μετέτρεψε την εκπομπή σε λίγο πιο ενημερωτική», ανέφερε η δημοσιογράφος.

«Η σύμπραξη Σκορδά – Λιάγκα κατάφερε να διασώσει και τους δύο. Και τη Φαίη, αν και πολλές φορές παραγκωνίστηκε, αλλά και ο Λιάγκας πήρε πάλι τα πάνω του. Στο τηλεοπτικό τους διαζύγιο υπερίσχυσε θεωρώ ο εγωισμός και όχι το συμφέρον», συνέχισε η ίδια.

«Η Μαρία Αναστασοπούλου θεώρησε τη μεταγραφή της δίπλα στο Γιώργο Παπαδάκη ένα σίγουρο βήμα εξέλιξης. Φαντάζομαι ότι στο μυαλό της έχει ότι ο Γιώργος Παπαδάκης θα φύγει κάποια στιγμή από την πρωινή ζώνη και αυτή θα έχει όλα τα εχέγγυα για να συνεχίσει», είπε ακόμα η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Ο Φοίβος Παπαδάκης ήταν… άνθρακας ο θησαυρός. Είχε όλες τις προϋποθέσεις για να ακουστεί στην τηλεόραση, αλλά ακόμη θέλει πολλή δουλειά», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας, τέλος, την πρόσφατη συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά, αλλά και τη σχετική ατάκα του Γιώργου Καπουτζίδη στη διάρκεια της παρουσίασης της Eurovision αναφορικά με τη σεξουαλική του ταυτότητα, η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε ότι «Αποδέχομαι την κίνηση του Νίκου Μουτσινά να μιλήσει για την ερωτική του ζωή σε ένα περιοδικό με gay προσανατολισμό. Ο Γιώργος Καπουτζίδης μπορούσε να μιλήσει οπουδήποτε. Η αναφορά του κατά τη διάρκεια της Eurovision ήταν λίγο άτοπη. Στην τηλεόραση κάποια πράγματα θα πρέπει να λέγονται με μεγαλύτερη ευπρέπεια».