«Το Κόκκινο Ποτάμι»: Αυτοί είναι οι νέοι χαρακτήρες που μπαίνουν στη σειρά – Όσα θα δούμε στις οθόνες μας την Κυριακή 9/10
Σειρές

«Το Κόκκινο Ποτάμι»: Αυτοί είναι οι νέοι χαρακτήρες που μπαίνουν στη σειρά – Όσα θα δούμε στις οθόνες μας την Κυριακή 9/10

«Το Κόκκινο Ποτάμι»: Αυτοί είναι οι νέοι χαρακτήρες που μπαίνουν στη σειρά – Όσα θα δούμε στις οθόνες μας την Κυριακή 9/10

Η Ιφιγένεια φοβάται για τη ζωή του παιδιού της, ενώ ο Οσμάν λεηλατεί το μοναστήρι που βρίσκεται η Λουσίν

Νέες εξελίξεις αλλά και πρόσωπα έρχονται στο νέο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι» που συνεχίζει για δεύτερη χρονιά και προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις στο τηλεοπτικό κοινό.

Η Ιφιγένεια (Αναστασία Παντούση) αγωνιά για το παιδί της. Ο Δημοσθένης (Όμηρος Πουλάκης) προσπαθεί να αποκαλύψει την εκμετάλλευση, που γίνεται εις βάρος των προσφύγων στο Καραμπουρνάκι. Ο Οσμάν (Λάμπρος Κτεναβός) λεηλατεί το μοναστήρι, που είναι η Λουσίν (Παυλίνα Ζάχρα) Ο Ισμαήλ (Βαγγέλης Σαλευρής) με προτροπή του Νικολαΐδη (Κωνσταντίνος Καζάκος) σώζει από τα χέρια του Οσμάν την Λουσίν και το Γρηγόριο (Γιώργος Φριντζήλας). Η Ιφιγένεια εξομολογείται στη Ρωξάνη (Χριστίνα Αλεξανιάν), την οποία έχει γνωρίσει στο πλοίο, ότι φοβάται πως το παιδί της δε θα ζήσει.

Αυτή την Κυριακή θα γνωρίσουμε και νέους ήρωες που μπαίνουν στη σειρά

Χριστοδούλου (Παύλος Κουρτίδης): Μεσαίο στέλεχος της δημόσιας διοίκησης και του φιλοβασιλικού κόμματος και διοργανωτής στη Θεσσαλονίκη των αντιβενιζελικών εκδηλώσεων. Τον βρίσκουμε επικεφαλής του λοιμοκαθαρτηρίου στο Καραμπουρνάκι, θέση, που του επιτρέπει διαφόρων ειδών κομπίνες, για προσωπικό όφελος.

Στέργιος (Δημήτρης Μαύρος) Τραμπούκος χωροφύλακας. Άνθρωπος του Χριστοδούλου. Θα δούμε αργότερα ότι κακοποιεί τη γυναίκα του.

Λουκάς (Μανώλης Κλωνάρης): Εμφανίσιμος νέος μεταξύ 25 και 30 χρονών στενός συγγενής και συντοπίτης με την οικογένεια της Ανθής, από αυτούς που πρόλαβαν να φύγουν από τον Πόντο για την Ελλάδα πριν γίνουν πολύ επιθετικοί οι Τούρκοι. Δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στη ζωή του πρόσφυγα και για να επιβιώσει διαλέγει τον εύκολο δρόμο: γίνεται άνθρωπος της νύχτας.

Απκάρ Αντενιάν (Φώτης Πετρίδης). Ο πατέρας της Χασμίκ. Αρμένιος γιατρός. Ευγενικός άνθρωπος, που κάνει τα πάντα για την οικογένεια του.

Σακεντίν ( Μαριάνθη Σοντάκη) Η γυναίκα του Απκάρ. Γλυκιά παραδοσιακή αρμένισα. Καταλαβαίνει τον έρωτα της κόρης της για τον Ισμαήλ αλλά φοβάται μην πληγωθεί.

Μαυράκης (Χρήστος Φωτίδης) Φιλοβασιλικός. Συνεργάτης του Χριστοδούλου στις παρανομίες. Φανατικός εχθρός του Βενιζέλου.

Αχμέτ Ντετάν( Σταμάτης Τζελέπης) Ο πατέρας του Ισμαήλ. Καλοκάγαθος χωρικός. Θα σώσει το Νικολαΐδη. Έχει αμφιβολίες για τον Κεμάλ.

Μπερίν (Μαίρη Χήναρη) Η γυναίκα του Αχμέτ. Από την ίδια πάστα. Φροντίζει το Νικολαΐδη στην ανάρρωση του. Όπως η Σακεντίν ανησυχεί και εκείνη με τον προβληματικό έρωτα του γιου της με τη Κασμίκ.