«Το Πρωινό»: Η απάντηση του Βαγγέλη Περρή στη Ναταλία Γερμανού
Νέα

«Το Πρωινό»: Η απάντηση του Βαγγέλη Περρή στη Ναταλία Γερμανού

«Το Πρωινό»: Η απάντηση του Βαγγέλη Περρή στη Ναταλία Γερμανού

Η παρουσιάστρια ξέσπασε στο «Καλύτερα δε γίνεται» και η Φαίη Σκορδά πήρε θέση

Την αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού προκάλεσε η κριτική που δέχτηκε το Battle of the Couples από το «Πρωινό» και συγκεκριμένα από τον Βαγγέλη Περρή, με την παρουσιάστρια να σχολιάζει αρνητικά τα όσα ειπώθηκαν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Νομίζω ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει τη γνώμη του και κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να του αρέσει το Battle Of Couples. Με ξένισε λίγο αυτός ο φανατισμός του “πρέπει επειγόντως να σταματήσει η προβολή του”. Αυτά λίγο τα υπερβολικά εγώ δεν τα μπορώ και επίσης θεωρώ ότι το να κοροϊδέψεις όσο θέλεις μια εκπομπή, είτε λέγεται Bachelor είτε λέγεται Βattle of the Couples είτε λέγεται Survivor, είναι περισσότερο δουλειά των σατιρικών εκπομπών. Του Μουτσινά, των Αρβύλα, κλπ. Δεν βλέπω δηλαδή με ποιο σκεπτικό ένα πρωινό ή ένα μεσημεριανό είναι η δουλειά μας να ασκήσουμε δριμεία κριτική εναντίον προγραμμάτων άλλου καναλιού», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Και συνέχισε: «Κι μένα πολλές φορές πολλά προγράμματα δεν μου αρέσουν. Και του δικού μου καναλιού και του ΣΚΑΪ και του STAR και του ΑΝΤ1. Δεν έχω βγει ποτέ από την εκπομπή να πω “τι σκουπίδι είναι αυτό; Ντροπή και αίσχος! Πετάξτε το αυτή τη στιγμή”. Δεν είναι η δουλειά μας να το κάνουμε. Υπάρχουν τηλεκριτικοί και σατιρικές εκπομπές να το κάνουν φύλλο και φτερό αν θέλουν».

Την αντίδραση αυτή δεν άφησε ασχολίαστη ούτε η Φαίη Σκορφά, αλλά ούτε και ο Βαγγέλης Περρής στην εκπομπή της Καθαρής Δευτέρας, με τον Βαγγέλη να απαντά χαρακτηριστικά: «Εγώ τη Ναταλία και την εκτιμώ και την αγαπώ. Δεν θα αλλάξει οτιδήποτε λέγεται δημοσίως. Η Ναταλία κάνει κριτική σε άλλη εκπομπή, αυτό που λέει ότι δεν πρέπει να κάνουμε το κάνει και είναι λογικό».

«Δεν είναι θέμα εκπομπής, είναι θέμα μηνύματος. Πριν από μία εβδομάδα είχε αναφερθεί σε λαϊκό τραγουδιστή που έλεγε ότι τα θέλουν τα κορίτσια που έρχονται αντιμέτωπα με βιασμούς κλπ και έκανε συγκεκριμένη τοποθέτηση και καλά έκανε. Έχει σημασία αυτό που εκπέμπεται, ποιο είναι το περιεχόμενο. Στη συγκεκριμένη εκπομπή αυτό που σχολιάστηκε είναι το περιεχόμενό της».

Τον λόγο πήρε η Φαίη Σκορδά τονίζοντας: «Κάθε εκπομπή, ο κάθε δημοσιογράφος και ο κάθε παρουσιαστής έχει τον δικό του τρόπο να παρουσιάζει. Η Μενεγάκη για παράδειγμα ποτέ δεν έλεγε σχόλιο. Η Ναταλία τώρα τελευταία πάει σε αυτό το κομμάτι και είναι με το ένα πόδι μέσα με το άλλο έξω. Κάποιες άλλες εκπομπές όμως, όπως η δική μας, φέρανε το σχόλιο στην πρωινή ζώνη. Δεν μπορείς να μην έχεις άποψη, δεν είναι αντισυναδελφικό. Κάθε δημοσιογράφος, κάθε παρουσιαστής και κάθε εκπομπή μέσα στα χρόνια κουβαλάει μια πορεία. Από εκεί και πέρα το να βγεις και να πεις “μια εκπομπή κόβεται, τι καλά”, αυτό είναι αντισυναδελφικό. Το να πεις όμως ότι εμένα η δική μου ηθική δεν ταιριάζει με αυτό, επειδή είναι και πρωί, επειδή κάποια πράγματα δεν μπορώ να τα διαχειριστώ, είναι προσωπική επιλογή και το κάνει ο καθένας. Το να υπερθεματίζεις υπέρ του καναλιού σου κι αυτό είναι προσωπική επιλογή».

https://streamable.com/umrb0q