«Το Πρωινό»: Ξέσπασαν Σκορδά-Λιάγκας για τα Γλυκά Νερά – «Αγκάλιαζε τη μάνα που της σκότωσε το παιδί της»
Νέα

«Το Πρωινό»: Ξέσπασαν Σκορδά-Λιάγκας για τα Γλυκά Νερά – «Αγκάλιαζε τη μάνα που της σκότωσε το παιδί της»

«Το Πρωινό»: Ξέσπασαν Σκορδά-Λιάγκας για τα Γλυκά Νερά – «Αγκάλιαζε τη μάνα που της σκότωσε το παιδί της»

Βαρύ το κλίμα στην εκπομπή του ΑΝΤ1

Πρώτο θέμα της επικαιρότητας αποτελεί η δολοφονία της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, μετά την ομολογία του 32χρονου συζύγου της, ότι εκείνος τη σκότωσε και στο «Πρωινό», η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε λέγοντας συντετριμμένη, «ποιος κοιμήθηκε το βράδυ; Ποιος δεν το συζητάει;».

Η εκπομπή παρουσίασε τις τελευταίες εξελίξεις και ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε χαρακτηριστικά: «Στην κηδεία της γυναίκας που είχε σκοτώσει, είχε το παιδί αγκαλιά. Τι λόγο είχε να πάρει το παιδί και να πάει στην κηδεία και δεύτερον, η σκηνή που με έχεις συγκλονίσει είναι που αγκαλιάζει έναν προς έναν τους συγγενείς της γυναίκας του και δη τη μάνα της γυναίκας που φέρεται ότι δολοφόνησε, για να της συμπαρασταθεί. Επί 37 μέρες είχε σκηνοθετήσει και ακολουθήσει ένα σχέδιο, κορόιδευε όλον τον κόσμο, απορώ πώς είναι δυνατός να κάνεις δολοφονία και από εκεί και πέρα πώς σου πάει να αγκαλιάζεις τη μάνα, που τους σκότωσες το παιδί της».

«Ένας άνθρωπος που σκότωσε τη γυναίκα του στο σπίτι τους, έβαλε το μωρό να είναι δίπλα στη νεκρή μάνα, σκότωσε το σκυλί τους, είπε σε όλους ότι ήταν ξένοι, έβγαινε στις κάμερες, ανέβασε post… Μετά αυτή η μάνα τι να κλάψει; Να ξέρεις ότι έχεις αγκαλιάσει αυτό που σκότωσε την κόρη σου», συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά.

https://streamable.com/lz61wo

Στη συνέχεια, ο Τάσος Τεργιάκης μετέφερε το ρεπορτάζ με την απολογία του 32χρονου πιλότου, τονίζοντας ότι υποστήριξε πως υπήρχαν τσακωμοί με την άτυχη νεαρή κοπέλα και πώς τον ζήλευα και μόνιμα προσπαθούσε να ψάξει το κινητό του.

«Δεν είχε ούτε θλίψη, ούτε οργή. Κάποια στιγμή είπε στους αστυνομικούς ότι “θέλω να γίνει η δίκη να τελειώνουμε, γιατί μετά έχω να μεγαλώσω τη Λυδία”. Πιστεύει ότι θα πάρει το παιδί εκείνος και θα το μεγαλώσει».

Στην εκπομπή ήταν καλεσμένος ο πρώην ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ, Θανάσης Κατερινόπουλος ο οποίος σχολίασε μεταξύ άλλων ότι: «Η γλώσσα του σώματος είναι αλάνθαστη. Ο πιλότος από την πρώτη στιγμή τα είπε όλα με την παρουσία του. Το βλέμμα του κοίταζε κάτω, δεξιά και αριστερά όταν μιλούσε στις κάμερες. Στη διάρκεια της κηδείας κρατούσε το παιδί του αγκαλιά. Δεν υπήρχε ένας να κρατήσει το παιδί του; Έπρεπε να κρύβει τα χέρια του, δεν το έκανε συνειδητά. Η ψυχραιμία που υπέδειξε δεν έδενε με την ψυχραιμία ανθρώπου που χάνει τον άνθρωπό του».

https://streamable.com/jpb4z2