«Τόκιο 2020»: Άνετα στους «16» των Ολυμπιακών Αγώνων η Μαρία Σάκκαρη
Κοινωνία

«Τόκιο 2020»: Άνετα στους «16» των Ολυμπιακών Αγώνων η Μαρία Σάκκαρη

«Τόκιο 2020»: Άνετα στους «16» των Ολυμπιακών Αγώνων η Μαρία Σάκκαρη

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα κατάφερε να προκριθεί στον 3ο γύρου των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο η Μαρία Σάκκαρη, η οποία επιβλήθηκε της Νίνα Στογιάνοβιτς στο Ariake Tennis Park με 2-0 σετ, σε λίγο περισσότερο από μία ώρα.

Η Ελληνίδα τενίστρια ήταν εξαιρετική καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και στους «16» θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη τη νικήτρια του αγώνα Σβιτολίνα-Τομλιάνοβιτς.

Το ματς

Με ένα πολύ γρήγορο 5-1 ξεκίνησε η Μαρία Σάκκαρη την αναμέτρηση, ενώ με το σερβίς της έκλεισε το σετ, πετυχαίνοντας το 6-1 μέσα σε 32 λεπτά. Το 2ο σετ ξεκίνησε με μπρέικ της 26χρονης Ελληνίδας τενίστριας, η οποία στη συνέχεια με σερβίς σημείωσε το 2-1. Στο 3-1 είχε τριπλό μπρέικ πόιντ στο 5ο γκέιμ.

Η Νίνα Στογιάνοβιτς κατάφερε να το σβήσει αλλά με διπλό λάθος της έδωσε και 4ο στην Σάκκαρη, η οποία με το σερβίς της το πηγε στο 4-2 και με μπρέικ προηγήθηκε με 5-2.

Το σετ και το παιχνίδιτο έκλεισε με το σερβίς της (6-2).

«Εδώ δεν είμαι σαν Σάκκαρη αλλά σαν Ελλάδα»

«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ. Αγαπώ την Ελλάδα και το να την εκπροσωπώ είναι κάτι το απίστευτο», δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη και συνέχισε:

«Χθες στα γενέθλιά μου στο Ολυμπιακό χωριό μου έκαναν έκπληξη με τούρτα. Είμαστε πάρα πολύ μακριά από την Ελλάδα, θέλω να πω ότι αγαπώ τους Έλληνες και τους ευχαριστώ που μας στηρίζουν, γιατί εδώ δεν είμαι σαν Σάκκαρη, αλλά σαν Ελλάδα».