Τόνι Σφήνος: Η απογοητευτική πρώτη του συναυλία και τα μαθήματα μπαλέτου
Νέα

Τόνι Σφήνος: Η απογοητευτική πρώτη του συναυλία και τα μαθήματα μπαλέτου

Τόνι Σφήνος: Η απογοητευτική πρώτη του συναυλία και τα μαθήματα μπαλέτου

Πώς ονειρεύεται την επιστροφή του στη σκηνή μετά την πανδημία;

Την ιστορία του Τόνι Σφήνου, πώς ξεκίνησε, πώς ήταν η πρώτη του εμφάνιση μπροστά στον κόσμο στην Ελλάδα, ποια ήταν η αγαπημένη του συναυλία και ιστορίες με πολύ γέλιο, εξιστόρησε ο ίδιος ο Τόνι.

«Η εικόνα του Τόνι έχει κάνει κλικ στη νεολαία. Εγώ ερχόμενος το 2010, το 2020, έδωσα μια νέα νότα σε όλο αυτό χωρίς να το κοροϊδεύω. Ο Τόνι ξεκίνησε από την Αμερική, όταν εκεί που έπλενα πιάτα, με πέταξαν πάνω στη σκηνή», δήλωσε στο Dot και συνέχισε για την πρώτη φορά που πραγματοποίησε συναυλία στην Ελλάδα:

«Ήταν το 2010, δεν είχα ορχήστρα, ήμουν με τον φίλο μου που παριστάνει τη “Λόλα” και πήγαμε να παίξουμε παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Αίγινα. Βγαίνω στη σκηνή, και είναι 30 άτομα και με κοίταγαν περίεργα. Το εισέπραξα αυτό και γυρνάω στον μαέστρο και του λέω πάμε να φύγουμε. Την άλλη μέρα, απογοητευμένοι, ανεβήκαμε στη Θεσσαλονίκη. Φτάσαμε εκεί το μαγαζί ήταν τίγκα, μας ξέρανε και εκεί πήραμε θάρρος».

Ο Τόνι έχει εργαστεί πολύ για να γίνει αυτό που είναι, έχει τεράστιο background και έχει κάνει πολλά πράγματα που δεν γνωρίζει ο κόσμος.

Στα 28 του χρόνια ξεκίνησε το μπαλέτο. «Έδωσα εξετάσεις και με πήραν. Έφευγα από τον στρατό, έβαζα κολάν και μου έλεγαν οι φίλοι ότι τους κάνω πλάκα. Είχα σώμα για μπαλέτο. Έκανα 2-3 μαθήματα, έδωσα εξετάσεις στην κρατική σχολή χορού αλλά κόπηκα. Κάνοντας τον χορό με τσίμπησε μια ομάδα και πήγα προς το θέατρο».

Ο Τόνι σκέφτεται κάθε μέρα την πρώτη του συναυλία μετά την καραντίνα, ενώ μία από τις καλύτερες που έχει ζήσει ήταν στα Μάταλα.

https://streamable.com/5gjeit