Τόνια Σωτηροπούλου: «Βεβαίως και τσακωνόμαστε με τον Κωστή. Όχι με φωνές, πιο πολύ είναι τα βλέμματα»
Νέα

Τόνια Σωτηροπούλου: «Βεβαίως και τσακωνόμαστε με τον Κωστή. Όχι με φωνές, πιο πολύ είναι τα βλέμματα»

Τόνια Σωτηροπούλου: «Βεβαίως και τσακωνόμαστε με τον Κωστή. Όχι με φωνές, πιο πολύ είναι τα βλέμματα»

Πότε ήταν η τελευταία φορά που τσακώθηκαν και γιατί;

Εκτός από πολύ γέλιο, στο σπίτι της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια, υπάρχουν φορές που η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη, καθώς όπως όλα τα ζευγάρια, έτσι κι εκείνοι, θα κοντραριστούν.

Η ηθοποιός είναι ακατάσταση, όμως αυτό είναι κάτι που δεν ενοχλεί τον καλλιτέχνη. Αυτό που σίγουρα τον ενόχλησε την τελευταία φορά που τσακώθηκαν, ήταν ότι εκείνη καθυστέρησε σε ένα ραντεβού τους.

«Βεβαίως και τσακωνόμαστε. Όχι με φωνές, πιο πολύ με βλέμματα. Δεν είναι πολύ συχνό βέβαια. Πρόσφατα τσακωθήκαμε γιατί είχα αργήσει. Με τους αγαπημένους μου ανθρώπους και με τον Κωστή, πιστεύω ότι πρέπει να είναι στο μυαλό μου και να καταλάβει τι σκέφτομαι. Αυτή η τηλεπάθεια δεν έχει λειτουργήσει ακόμα κι εκνευρίζομαι πολύ», είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε στον σύζυγό της:

«Σε σχέση με προηγούμενους ανθρώπους που έχω συνυπάρξει, αισθάνθηκα πολύ ότι ο Κωστής είναι αυτός ο ένας. Σίγουρα η καθημερινότητα είναι δύσκολη, αλλά έρχεται αυτός ο άνθρωπος που στην κάνει πολύ πιο εύκολη».

Η Τόνια Σωτηροπούλου, μετά το βίντεο-αφιέρωμα θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα όσον αφορά στο ελληνικό metoo και τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

«Θα ήθελα να τοποθετηθώ σε κάτι σχετικά με το βίντεο που μου κάνατε, το πολύ ωραίο. Επειδή αναφερθήκατε στο θέμα του metoo και τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη όταν ήμουν μικρή. Πριν αρχίσει αυτό το καταπληκτικό θέμα με τους ανθρώπους που μιλάνε, τους οποίους σέβομαι και τιμώ πάρα πολύ, για αυτό και θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου από αυτό. Ήταν μια εμπειρία αλλά σαφέστατα δεν ήταν και η πιο μεγάλη εμπειρία παρενόχλησης που έχω υποστεί στη ζωή μου ως γυναίκα. Αυτό συμβαίνει σε όλους μας.

Απλά ήταν κάτι το οποίο ήταν μια εμπειρία, έγινε κάτι και δεν συνδέεται με το επάγγελμα. Δεν ήταν κάτι τεράστιο σε σχέση με τα θύματα του metoo. Δεν μ’ αρέσει σε καμιά περίπτωση να παίρνω από κάτι το οποίο έχει τρομερή σημαντικότητα ένα κομμάτι από την πίτα.

Έχω υπάρξει πολύ τυχερή στη ζωή μου και πραγματικά θαυμάζω όλους αυτούς τους ανθρώπους που βγήκαν και μίλησαν για τα πολύ σοβαρά πράγματα που έχουν συμβεί. Χαίρομαι που αλλάζει η δικαιοσύνη» είπε χαρακτηριστικά.

Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε για τη γνωριμία τους και την πρόταση που του έκανε εκείνη να βγουν ραντεβού, αλλά και την αστεία αντίδρασή του. Παράλληλα αναφέρθηκε στην απόφασή της να κάνει τα πρώτη της βήματα στο εξωτερικό, αλλά και στον ρόλο της στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια».