Τόνυ Δημητρίου για τη σύντροφό του: «Δεν έχω υπάρξει ποτέ καλύτερα συναισθηματικά»
Ελλάδα

Τόνυ Δημητρίου για τη σύντροφό του: «Δεν έχω υπάρξει ποτέ καλύτερα συναισθηματικά»

Τόνυ Δημητρίου για τη σύντροφό του: «Δεν έχω υπάρξει ποτέ καλύτερα συναισθηματικά»

Τι αποκάλυψε και για τα παιδιά και τους γονείς του

Για το νέο μαγαζί που άνοιξε στο Περιστέρι, τη σύντροφό του, αλλά και την οικογένειά του μίλησε ο Τόνυ Δημητρίου στη Ναταλία Αργυράκη και την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται»

«Πάντα ήθελα να ανοίξω ένα τέτοιο μαγαζί. Δεν θα πουλούσα κάτι που δεν κάνει καλό στην υγεία. Για ‘μενα η νύχτα “καληνύχτα”. Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες, όμως», αποκάλυψε για το νέο επαγγελματικό του εγχείρημα ο Τόνυ Δημητρίου.

Μιλώντας για την υποκριτική είπε: «Δεν ξέρω αν είμαι καλός ηθοποιός, το βασικό μου επίτευγμα όμως είναι ότι είμαι αγαπητός».

Για την οικογένειά του αποκάλυψε: «Είχα την τύχη να μεγαλώσω στην Κύπρο με πατέρα ηθοποιό και μητέρα που εργαζόταν για την κυβέρνηση και στην οικογένειά μου δεν αντιμετωπίσαμε ποτέ ανεργία. Στα 33-34 είχα μια πρόταση στο Λονδίνο, αλλά ευτυχώς είχα κάνει κάποια πράγματα εδώ, είχα γίνει γνωστός, οπότε έπρεπε να τα παρατήσω όλα και να αρχίσω από το μηδέν. Δεν ξέρω αν θα έβγαινε σε καλό».

Αναφερόμενος στα παιδιά που απέκτησε από τον γάμο του με την πρώην σύζυγό του Νίνα Αλτάνη, είπε: «Τα παιδιά μου, μου έχουν μοιάσει σε έναν βαθμό, αλλά έχουν τη δική τους προσωπικότητα. Δεν θα με πείραζε να ακολουθήσουν το επάγγελμα του ηθοποιού».

Τέλος, αναφερόμενος στη σύντροφό του Λίνα Καλλέργη, αποκάλυψε: «Δεν είμαι άνθρωπος που κάνει σχέδια. Ποτέ δεν πίστευα στον γάμο ως θεσμό, αλλά δεν είμαι αρνητικός στο να ξαναπαντρευτώ. Δεν έχω υπάρξει ποτέ καλύτερα συναισθηματικά. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που βρήκα το άλλο μου μισό. Ήξερα ότι θα υπάρξει κάποιος εξίσου τρελός εκεί έξω για εμένα».

https://streamable.com/vvuz8o