Τρεις συλλήψεις για το δυστύχημα στα Σπάτα που στέρησε τη ζωή στον 21χρονο Βρετανό
Κοινωνία

Τρεις συλλήψεις για το δυστύχημα στα Σπάτα που στέρησε τη ζωή στον 21χρονο Βρετανό

Τρεις συλλήψεις για το δυστύχημα στα Σπάτα που στέρησε τη ζωή στον 21χρονο Βρετανό

Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (25/7) σε ελικοδρόμιο στην περιοχή Αγίου Γεωργίου στα Σπάτα.

Ένας 21χρονος, γόνος πάμπλουτης οικογένειας πλησίασε το ελικόπτερο που μόλις είχε προσγειωθεί, ενώ οι έλικες λειτουργούσαν και διαμελίστηκε. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

Η αστυνομία στη συνέχεια προχώρησε σε τρεις συλλήψεις για το χτεσινό τραγικό περιστατικό.

Όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του πιλότου του ελικοπτέρου, ενώ συνελήφθησαν και δύο τεχνικοί εδάφους της εταιρείας του ελικοπτέρου που είχε μισθώσει η οικογένεια του νεαρού θύματος.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί είναι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Υπενθυμίζεται πως ο 21χρονος μαζί με άλλους τρεις φίλους του από τη Βρετανία είχαν μισθώσει ελικόπτερο, για να μετακινούνται κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών στο Αιγαίο.

Το ελικόπτερο ερχόταν από τη Μύκονο και προσγειώθηκε σε ιδιωτικό ελικοδρόμιο στα Σπάτα.

Όταν το ελικόπτερο προσγειώθηκε, ο νεαρός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, πλησίασε τον έλικα του ελικοπτέρου, με αποτέλεσμα να διαμελισθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ελικόπτερο ακολουθούσε και ένα δεύτερο όπου επέβαιναν οι γονείς του παιδιού. Ωστόσο, μόλις έγινε το τραγικό δυστύχημα ο πιλότος πήρε εντολή να προσγειωθεί στο «Ελ.Βενιζέλος».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδει η Daily Mail ο άτυχος νέος φέρεται να επιχείρησε να βγάλει σέλφι δίπλα στο ελικόπτερο την ώρα  που οι έλικες ήταν ακόμα σε λειτουργία.