Τριαντάφυλλος: «Ο Σάκης αγαπά τη Μαριαλένα. Ούτε μια στο δις δεν είναι ψεύτικο»
Reality TV

Τριαντάφυλλος: «Ο Σάκης αγαπά τη Μαριαλένα. Ούτε μια στο δις δεν είναι ψεύτικο»

Τριαντάφυλλος: «Ο Σάκης αγαπά τη Μαριαλένα. Ούτε μια στο δις δεν είναι ψεύτικο»

Τι είπε για το βραβείο «καραγκιοζικής» από Ασημακόπουλο και Κόρο;

Στην εκπομπή Love It ήταν σήμερα καλεσμένος ο Τριαντάφυλλος και μίλησε με την Ιωάννα Μαλέσκου για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και για τους συμπαίκτες του. Ο Ντάφυ αναφέρθηκε φυσικά και στη συνάντηση με τους γονείς του Σάκη Κατσούλη ξεκαθαρίζοντας πως ανάμεσα στον Σάκη και τη Μαριαλένα υπάρχει πράγματι κάτι πολύ δυνατό.

«Αλήθεια δεν το περίμενα να έρθει ο κόσμος στο αεροδρόμιο, είχα καταλάβει ότι με τις τόσες παραμονές μου στο παιχνίδι ότι κάτι γίνεται αλλά καμία σχέση, δεν το περίμενα ποτέ. Σημασία έχει να είσαι ο εαυτός σου, όλη αυτή την αγάπη που πήρα από τον κόσμο θέλω να μιλήσω σε όλους και να πάω στα σπίτια όσων με στήριξαν να τους αγκαλιάσω», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

«Δεν φοβήθηκα ποτέ να είμαι ο εαυτός μου, δεν υπάρχει περίπτωση στο Survivor να μην υπάρχουν κάμερες παντού, εκτός της τουαλέτας μόνο εκεί μπορεί να ήμουν κάποιος άλλος εαυτός. Δεν πειράζει αν με κατηγορούν περάσαμε όλοι πάρα πολύ δύσκολα. Υπήρχε πείνα, κρύο, κακουχία είναι όλα λογικά», συνέχισε.

Η σχέση Σάκη – Μαριαλένας

Για τη συνάντηση με την οικογένεια του Σάκη Κατσούλη είπε: «Πήγα χθες στην οικογένεια του Σάκη, ήταν πολύ συγκινητικό ήθελε ο Σάκης να τους επισκεφθώ. Επειδή είναι ο αδελφός μου πλέον ήθελα να πάω για να με δει και η μητέρα του. Κλάψαμε ήταν πολύ συγκινητικό το λέω και ανατριχιάζω. Τους είπα ότι είναι πολύ καλά ο Σάκης τους αγαπάει και τους σκέφτεται».

Και συνέχισε για τη σχέση Σάκη – Μαριαλένας: «Επειδή εγώ είμαι το παιδάκι τους, τα έχω ζήσει όλα. Ο Σάκης αγαπάει πάρα πολύ, υπερβολικά τη Μαριαλένα. Η Μαριαλένα έχει συγκινηθεί πολύ με αυτό και έχει δει πράγματα από τον Σάκη. Ο Σάκης άφησε πολλά πράγματα για να είναι δίπλα στη Μαριαλένα. Την αγαπάει πάρα πολύ και ως άνθρωπο και ερωτικά. Νιώθει πολύ καλά η Μαριαλένα μαζί του. Θέλω να το πω και στην οικογένειά της ότι είναι πολύ καλά και είναι πολύ χαρούμενη μαζί του. Να μη στεναχωριούνται. Δεν ξέρω αν θα τους παντρέψω αλλά τον Σάκη θα τον παντρέψω σίγουρα».

Για τον Γιώργο Λιβάνη ανέφερε: «Ο Γιώργος Λιβάνης μου είπε να προσέχω τη Μαριαλένα πριν να φύγουμε για το παιχνίδι. Τι να κάνω όμως που ήμουν στην κόκκινη ομάδα και εκείνη στη μπλε και μετά μπήκε και ο Σάκης στους μπλε; Είχαν έρθει ήδη πολύ κοντά όταν ενωθήκαμε, τι να κάνω που τους έβλεπα χαρούμενους; Δεν έχω μιλήσει με τον Λιβάνη από τη μέρα που γύρισα από το Survivor».

Η «κόντρα» με τον Κόρο και τον Ασημακόπουλο

Μιλώντας για το σκηνικό με τον Ασημακόπουλο και τον Κόρομι είπε: «Είχε πάει ο Γιώργος με τον Κόρο και είχαν βρει φαγητό. Εγώ δεν ήμουν μαζί τους, αν ήμουν μαζί τους θα το έλεγα. Τον Κόρο δεν τον κατηγορώ, δεν πειράζει. Πάντα έλεγα να είναι καλά το παιδί γιατί δεν ξέρω τι έχει περάσει, να είναι καλά να πιάνει και ψάρια, να τρώει. Έχω μάθει από τους γονείς μου να εύχομαι κάτι καλό ακόμα και για τον αντίπαλό μου και στα πιο δύσκολα».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε και για τα σχόλια που είχαν κάνει ο Γιώργος Ασημακόπουλος με τον Κόρο μέσα στο παιχνίδι για τα μαλλιά του: «Πριν να μου γίνει πρόταση για το παιχνίδι είχα κάνει μεταμόσχευση μαλλιών. Ο γιατρός μου είπε να μην πάω στο Survivor γιατί λόγω κακής διατροφής και ήλιου δε θα πετύχει. Σε αυτά τα δυο παιδιά τον Ασημακόπουλο και τον Κόρο τα έλεγα όλα γιατί τους θεωρούσα φίλους μου, και εκείνοι μου έχουν πει πολλά πράγματα και αυτά που μου έχουν πει δε θα πω ποτέ σε κανέναν για να τιμήσω αυτούς τους δυο μήνες που ήμασταν φίλοι».

https://streamable.com/i1lajk

Για το σχόλιο με την «καραγκιοζική σχολή» είπε: «Χαίρομαι που έκανα τα παιδιά να περάσουν καλά και να ξεχαστούν. Αν είμαι καραγκιόζης ή όχι το ξέρει η οικογένειά μου και ο κόσμος».

Αναφερόμενος στον «αδελφό» του Αλέξη Παππά είπε: «Θεωρώ τον Αλέξη Παππά πολύ καλό παιδί και χαιρόμουν που κάναμε παρέα μέσα στο παιχνίδι. Τον Αλέξη τον αγαπώ και θα είναι πάντα φίλος μου. Ο Αλέξης Παππάς ήταν παρεξηγημένο. Είχε πάντα μια κόντρα με τον Νίκο και τον Τζέιμς και εκείνοι μαζί του. Δεν είχε κακία όμως. Με έχουν πάρει όλοι οι πρώην συμπαίκτες μου τηλέφωνο, όλοι. Με τον Τζέιμς μιλάμε συνέχεια, είχαμε πει να κάνουμε και ένα πάρτι στη Ρόδο με φαγητά, ποτά και μουσική για να βοηθήσουμε τον κόσμο».

Ακόμη, ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε: «Είχα πει εμπιστευτικά σε κάποια παιδιά ότι αν κερδίσω το έπαθλο αυτό θα μοιραστεί σε όσους έχουν ανάγκη».

Για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα ο Τριαντάφυλλος δεν θέλησε να κάνει αποκαλύψεις, αλλά ανέφερε πως μέχρι αύριο θα έχει ολοκληρώσει τις συζητήσεις και θα μπορεί να κάνει ανακοινώσεις.

https://streamable.com/datxb0

Τέλος, αναφερόμενος και πάλι στον Σάκη και τη Μαριαλένα είπε: «Ο Σάκης την αγαπά, την αγαπά. Ούτε μια στο δις δεν είναι ψεύτικο».

https://streamable.com/alsnz4