Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου: «Η Δήμητρα είναι ο “γιατρός της ζωής μου”»
Νέα

Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου: «Η Δήμητρα είναι ο “γιατρός της ζωής μου”»

Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου: «Η Δήμητρα είναι ο “γιατρός της ζωής μου”»

Η ζωή στο reality επιβίωσης, η γνωριμία με τη σύζυγό του και τα τρία χρόνια που την... περίμενε

Από την παραλία του Αγίου Δομίνικου στην τραπεζαρία του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark βρέθηκε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος επέστρεψε από το Survivor γεμάτος εμπειρίες.

«Προσπαθώ να βρω τους ρυθμούς. Είμαι καλά, είδα τη γυναίκα μου και το παιδάκι μου», δήλωσε αρχικά και συνέχισε: «Αποφάσισα να πάω για ένα στοίχημα με τη Δήμητρα. Της είπα για την πρόταση και μου λέει δεν θα αντέξεις ούτε μια βδομάδα. Μου γύρισε το μυαλό και είπα θα πάω και μπορεί να λείψω 4-5 μήνες. Στις 2 μέρες έκλαιγα στην Ελευθερία και τον Άλεξ και έλεγα δώστε με, είπα η Δήμητρα έχει δίκιο. Η υγρασία και το ξύλο που κοιμάσαι κάτω είναι απίστευτο. Δεν περίμενα να είναι έτσι, έχασα 21 κιλά και όταν στην ένωση με είδα στον καθρέφτη είχα πει σε όλους θέλω να φύγω, φοβήθηκα».

«Θα πήγαινα στο Survivor ακόμα κι αν δεν υπήρχε η πανδημία. Εγώ δεν περίμενα ότι θα κάτσω μισό χρόνο. Στρατηγική στο παιχνίδι δεν είχα ποτέ, ήμουν ο εαυτός μου. Στρατηγική έκανα μια φορά και το δήλωσα σε όλους μπροστά. Τότε στο παιχνίδι ασυλίας με τον Σάκη. Γίναμε κάτι παραπάνω από φίλοι. Τα παιδιά ήταν αθλητές, προσπαθούσα, στον στόχο ήμουν καλός και γρήγορος στην ευθεία», πρόσθεσε.

«Δεν μπορείς να κλάψεις ψεύτικα. Γενικά έχω γίνει πολύ χαζούλης. Συγκινούμε πολύ εύκολά. Μου έκαναν παρέα οι σαύρες στο παιχνίδι. Πρώτη φορά που με στήριξε ο κόσμος είπα ok, τη δεύτερη το ίδιο, την τρίτη το ίδιο. Και να έμπαινα ξανά το ίδιο θα ήμουν. Ήμουν ο πραγματικός μου εαυτός. Δεν περίμενα αυτή την υποδοχή από τον κόσμο και την αγάπη. Μου λένε κάτσε να φας. Είχα πάει στο Πόρτο Ράφτη εκεί που τρώμε σουβλάκια με τον Νικόλα τον γιο μου και ήρθαν όλα τα παιδιά και μου έφεραν όλο το μαγαζί», δήλωσε και είπε για τα λόγια του κόσμου:

«Μου λένε ότι με αγαπάνε γι αυτό που είμαι. Αυτό με συγκινεί. Θέλω να πω σε όσους μου στέλνουν μηνύματα αρνητικά, εύχομαι τα καλύτερα σε όλους. Μου έχουν στείλει να πάθω καρκίνο, να πάθω αυτό και εκείνο. Νομίζω πως ότι είναι να πάθω θα το θέλει ο Θεός, όπως έγινε με τον πατέρα μου όταν ήμουν 15 χρονών, ήρθε να με ακούσει που τραγούδαγα, με γύρισε σπίτι και μετά έχασα τον μπαμπά μου σε δυστύχημα. Καλό είναι να ευχόμαστε καλά πράγματα στους άλλους γιατί κάποια στιγμή θα μας το ανταποδώσει ο Θεός».

Για το καλλιτεχνικό μέλλον του τον χειμώνα: «Έχω υπογράψει με τον κ. Τσακουμάκο, τα έχουμε βρει σε όλα και όποιος και να είναι, είναι υπέροχοι καλλιτέχνες με καριέρες. Δεν έχω υπογράψει σε πιο κέντρο θα είμαι στο Κέντρο Αθηνών ή το Estate. Θα είμαι και με συνεργασία έκπληξη».

Για το J2US και την Ευρυδίκη: «Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Κοκλώνη και είναι ο τελευταίος που μίλησα πριν φύγω και μου είπε πήγαινε. Υπήρξε μια παρεξήγηση αλλά λύθηκε. Εγώ της εύχομαι να είναι καλά και ότι καλύτερο. Μου έστειλε ένα μήνυμα, αλλά δεν έχω προλάβει να απαντήσω, συγγνώμη. »

«Με τη Δήμητρα γνωριστήκαμε τυχαία. Έμενα στη Βάρκιζα και είχε ένα καφέ από κάτω και μου έστειλε ο Χρήστος Μαυρίδης να πάω να του κάνω παρέα. Λέω δεν έρχομαι και επέμενε. Τελικά πήγα, πάω τουαλέτα και ακούω κάτι γέλια από κάτι κορίτσια. Λέω πιο σιγά και πετάγεται η μία και λέει “ο Νίνο”. Ποιος Νίνο λέω αυτός είναι ψηλός. Μιλήσαμε στο διάδρομο, η Δήμητρα δεν μίλαγε, δεν μου έδωσε καμία σημασία, τη ρώτησα το όνομά της, μου έκανε εντύπωση η σεμνότητα και η γλυκύτητά της. Δεν με ήξερε. Η πρώτη κουβέντα που της είπα ήταν “εσένα θα σε παντρευτώ”. Μου απάντησε “αυτός είναι τρελός”. Της έδωσα το τηλέφωνό μου και της είπα να με πάρει όποτε θέλει. Πήγαμε για ένα φαγητό και στο πρώτο ραντεβού έφερε τη μαμά της, τη θεία, ξαδέρφια, ήμασταν 8-9 άτομα. Έφυγε για εξωτερικό, μιλάγαμε στο τηλέφωνο, ήταν δύσκολο παιδί. Μετά από 3 χρόνια έρχεται στο μαγαζί, στο καμαρίνι με μια φίλη της και της λέω γιατί με παιδεύεις; Και πετιέται η φίλης της και λέει “που ξέρεις μπορεί να έχει άλλον”. Μετά το δεύτερο πρόγραμμα ήρθε και με φίλησε και από τότε είμαστε μαζί 15 χρόνια. Είναι χαμηλών τόνων και δεν θέλει να προβάλλεται. Μου είπε όταν γύρισα “Δεν ξέρεις τι πέρασα ότι έλειπες”».

Ο λόγος που θα τσακωθεί με τη Δήμητρα είναι επειδή εκείνη είναι τελειομανής . «Της αρέσει η τελειότητα και είναι πολύ σοβαρό παιδί. Με κρατάει πολύ. Με έχει σώσει από πολλά. Με έβαλε σε έναν σωστό δρόμο, ήμουν τσαπατσούλης σε όλα. Είναι η γιατρός της ζωής μου. Το παιδί μου με κάνει ότι θέλει. Η πιο δύσκολη μέρα μου στο Survivor ήταν 14 Απριλίου που είχε το παιδί μου γενέθλια και εγώ ήμουν στην καλύβα. Ούτε το φαγητό ήταν, ούτε οι συνθήκες».

https://streamable.com/fs1xbm

Το εξομολογητήριο

Ο Τριαντάφυλλος δεν θα μπορούσε να μην περάσει από την ανάκριση του Θέμη Γεωργαντα.

Ο τραγουδιστής σε σειρά βάζει φαγητό, σεξ και ύπνο. Η μεγαλύτερη αμοιβή που έχει πάρει για να κάνει live εμφάνιση ήταν 5 εκατ. δραχμές.

Το πιο παράξενο μέρος που έχει κάνει σεξ ήταν στη Ρόδο μικρός στην ταράτσα ενός ξενοδοχείου με μια Αγγλίδα.

Αν βρισκόταν σε ναυάγιο και ήταν σε μια μικρή βάρκα και έπρεπε να σώσει έναν εκ των Σάκη, Αλέξη και Πάνο Καλίδη, θα έσωζε τον Σάκη.

Έχει ζηλέψει το «Έτσι ξαφνικά» του Αντώνη Ρέμου, ενώ έχει κάνει role play. «Αν δεις τη γυναίκα μου με στολή γιατρού θα πάθεις σοκ. Εγώ στη Ρόδο μικρός, τις Απόκριες είχα ντυθεί Spiderman και η κοπέλα ήταν διαβολάκι».

Το μεγαλύτερο ελάττωμά του είναι ότι είναι τρελός, ενώ θα προτιμούσε να κλειστεί σε ένα μικρό ασανσέρ με τον Ασημακόπουλο και όχι με την Καρολίνα. «Θέλω να του εξηγήσω ότι δεν χρειάζεται να έχουμε κακίες, ούτε ζήλιες. Θα ήθελα να μιλήσουμε για κάποια πράγματα που έγιναν».

https://streamable.com/yrti7n