Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου: «Θα γελοιοποιούσα ένα τραγούδι μου μόνο για καλό σκοπό. Αλλιώς όχι»
Πρωινές εκπομπές

Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου: «Θα γελοιοποιούσα ένα τραγούδι μου μόνο για καλό σκοπό. Αλλιώς όχι»

Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου: «Θα γελοιοποιούσα ένα τραγούδι μου μόνο για καλό σκοπό. Αλλιώς όχι»

Τι είπε για τη Νατάσα Θεοδωρίδου και το «Φεγγάρι» που χρησιμοποιήθηκε διασκευασμένο για διαφήμιση γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών

Στον καναπέ του «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου, ο οποίος μεταξύ άλλων πήρε θέση για τον χαμό που έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ένα από τα κορυφαία τραγούδια που έχει ερμηνεύσει η Νατάσα Θεοδωρίδου, μετατράπηκε σε ένα χιουμοριστικό κομμάτι για τις ανάγκες μιας διαφήμισης.

«Το θέμα είναι απλό, γιατί τρελαίνεστε; Το χρήμα είναι «γλυκό»». Αν το έκανε αυτό ο κ. Θεοφάνους το έκανε μόνο για το χρήμα. Η Νατάσα έβαλε την ψυχή της γι’ αυτό το τραγούδι και το έκανε επιτυχία. Έρχομαι στην θέση της Νατάσας και τώρα ο κόσμος θα το σκέφτεται αλλιώς», είπε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος.

Ο τραγουδιστής μάλιστα αποκάλυψε ότι είχε επικοινωνία με την Νατάσα Θεοδωρίδου πριν δύο μέρες για της δώσει κάποια τραγούδια που έχει γράψει.

Για το αν θα βρισκόταν στην ίδια θέση και τι θα έκανε αν του ζητήσαν ένα από τα τραγούδια που έχει γράψει, απάντησε: «Εγώ θα υπέγραφα να δώσω ένα τραγούδι, αν και μόνο αν ήξερα ότι τα χρήματα θα πήγαιναν για καλό σκοπό. Μόνο έτσι θα γελοιοποιούσα ένα τραγούδι μου. Αλλιώς όχι».

Ο Τριαντάφυλλος εξήγησε ότι ο λόγος που δεν συμμετείχε φέτος στο Survivor All Star, όπου είχε πάρει μέρος παλιότερα, είναι γιατί δεν ήθελε να λείψει ξανά από την ζωή του γιου του.

Μάλιστα, οι δυο τους μοιράζονται πολλές στιγμές μέσα στην καθημερινότητα κι αποκάλυψε ότι φέτος τα Χριστούγεννα ο γιος του έγραψε γράμμα στον Άγιο Βασίλη να μην φύγει ο Τριαντάφυλλος για το παιχνίδι της επιβίωσης και φέτος.

Για τον γιο του ο Τριαντάφυλλος είπε ότι ένα 7χρονο αγόρι πανέξυπνο που του αρέσει να παίζει μπάλα και ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής είναι ο Μέσι.

Για την συμμετοχή του στο μουσικό show J2US σχολίασε ο Τριαντάφυλλος: «Έχει πολλά καλά ζευγάρια, στοχεύω να πάμε στην πεντάδα. Η Φελίσια Λαπάτη είναι πολύ καλή, δουλεύει πολύ και είναι φοβερό παιδί. Κάθε εβδομάδα η εξέλιξή της είναι φοβερή».