Τρίγωνο Άρη Κρόνου στις 28/9: Η ανταμοιβή στις προσπάθειές σου!
ΖΩΔΙΑ

Τρίγωνο Άρη Κρόνου στις 28/9: Η ανταμοιβή στις προσπάθειές σου!

Τρίγωνο Άρη Κρόνου στις 28/9: Η ανταμοιβή στις προσπάθειές σου!

Πώς θα σε επηρεάσει το ευεργετικό τρίγωνο;

Ο Άρης στους Διδύμους και ο Κρόνος στον Υδροχόο, σχηματίζουν μία ιδιαίτερα θετική όψη Τριγώνου, την Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022.

Ήρθε η ώρα, να αναλάβουμε δράση σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής μας, που θέλουμε να βελτιώσουμε ουσιαστικά και μακροπρόθεσμα! Είναι η κατάλληλη περίοδος για να νιώσουμε ώριμοι, σίγουροι, σταθεροί και δυνατοί προκειμένου να βάλουμε μπροστά μεγαλόπνοους στόχους!

Με πειθαρχεία, αυτοπεποίθηση και υπευθυνότητα, θα έχουμε δεδομένη την επιτυχία ως επιβράβευση!

Οι στόχοι μας θα πραγματοποιηθούν και οι κινήσεις μας θα είναι απόλυτα αποτελεσματικές!

Θα είμαστε ικανοί να αναγνωρίζουμε και να αρπάζουμε ουσιαστικές και σημαντικές ευκαιρίες και να φέρουμε την ισορροπία και το αποτέλεσμα που επιθυμούμε!

Ιδανική μέρα για να ξεπεραστούν προβλήματα που ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με το oroskopos.gr!

Ευνοημένοι είναι περισσότερο, τα ζώδια ή ωροσκόποι της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), αλλά και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), που γεννήθηκαν τέλος 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 19η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Διεκπεραιώνεις με επιτυχία τις κοινωνικές υποχρεώσεις σου και μέσα από το περιβάλλον σου πετυχαίνεις στόχους. Ενδυνάμωσε τις σχέσεις σου με αδέρφια και γείτονες!

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορείς τώρα να κάνεις τις σωστές, αλλά και αποτελεσματικές κινήσεις για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και να σταθεροποιήσεις την συναισθηματική σου ζωή! Απολαμβάνεις αισθησιακές στιγμές με το άλλο σου μισό!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Είσαι γεμάτος ενέργεια και δύναμη σου και διεκδικείς στόχους και επιθυμίες! Καταφέρνεις και σταθεροποιείς σχέσεις και καταστάσεις! Επιτέλους, ανταμείβεσαι για τους αγώνες σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνειδητοποιείς τις ψυχικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και παίρνεις ωφέλιμες αποφάσεις. Αν κινηθείς παρασκηνιακά, θα βγεις κερδισμένος και πιθανόν, ένας κρυφός έρωτας να σε παρασύρει!

ΛΕΩΝ: Βλέπεις τον φιλικό σου κύκλο με μια πιο ουσιαστική ματιά, αλλά και εκείνοι από την μεριά τους σε παίρνουν περισσότερο στα σοβαρά και σε βοηθούν αποτελεσματικά, να πετύχεις μεγάλα όνειρα και στόχους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν φερθείς ώριμα, υπεύθυνα και δραστήρια στον τομέα της καριέρας, θα βγεις σίγουρα κερδισμένος και θα αναγνωριστείς!

ΖΥΓΟΣ: Ανοίγεις τους κοινωνικούς σου ορίζοντες και όχι μόνο, πετυχαίνοντας αυτά που έχεις στοχεύσει. Επαφές και συζητήσεις ευνοούνται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κινήσου έξυπνα οικονομικά και θα βγεις κερδισμένος. Επιπλέον, η ερωτική ζωή σε ανταμείβει με πάθος και εκπλήρωση επιθυμιών!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορούν τώρα να μπουν γερά θεμέλια στη σχέση σου αν είσαι δεσμευμένος. Αν είσαι ελεύθερος η έναρξη μίας νέας σοβαρής σχέση, είναι πολύ πιθανή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χρησιμοποίησε την ενέργεια και την όρεξη σου για δουλειά και δέξου επιβραβεύσεις για την απόδοση σου. Ευνοείσαι για μια θετική αλλαγή στην εμφάνιση σου ή την έναρξη υγιεινής διατροφής και άσκησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ερωτική σου ζωή γίνεται ουσιαστικότερη, δυναμική και απολαμβάνεις παθιασμένες στιγμές και αξιόλογες ερωτικές επιτυχίες! Εκμεταλλεύσου την δημιουργικότητα σου!

ΙΧΘΥΣ: Μπορείς να βελτιώσεις σημαντικά οικογενειακές υποθέσεις ή θέματα σπιτιού! Αν σε ενδιαφέρει ένα πρόσωπο από το παρελθόν το διεκδικείς ξανά και αποτελεσματικά!

Για περισσότερες προβλέψεις μπείτε στο oroskopos.gr