Τζέιμς Καφετζής: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Άννα-Μαρία για τις δηλώσεις του – «Με τον Νίκο έχω απογοητευθεί»
Νέα

Τζέιμς Καφετζής: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Άννα-Μαρία για τις δηλώσεις του – «Με τον Νίκο έχω απογοητευθεί»

Τζέιμς Καφετζής: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Άννα-Μαρία για τις δηλώσεις του – «Με τον Νίκο έχω απογοητευθεί»

Εμφανώς στεναχωρημένος και πικραμένος ο πρώην Survivor

Θέση για τα όσα είπε ο Νίκος Μπάρτζης σε βάρος του, πήρε ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος βρέθηκε στη «Super Κατερίνα» και ζήτησε συγγνώμη από την Άννα Μαρία Βέλλη για την τοποθέτηση που έκανε για την κακοποίηση που έχει υποστεί από πρώην συντροφό της, ξεκαθαρίζοντας ότι συνέβη άθελά του και το έκανε για να την υπερασπιστή.

Την ίδια στιγμή, ο Τζέιμς, δήλωσε ότι είναι απογοητευμένος από τον φίλο του στο Survivor, καθώς περίμενε να επικοινωνήσει μαζί του ιδιαιτέρως, πριν βγει στην εκπομπή και μιλήσει, ενώ τόνισε ότι το μήνυμα που έλαβε από την Άννα – Μαρία, ήρθε μία μέρα αφότου είχε δώσει συνέντευξη.

«Μου κοστίζει ότι είμαι αυθόρμητος. Εγώ βγήκα με καλή πρόθεση και για να υπερασπιστώ την Άννα Μαρία. Ήταν άθελά μου και με στεναχωρεί που χάνεται το φως από το σημαντικό θέμα που είναι η κακοποίηση και γίνεται focus ανάμεσα στη σχέση μας. Τη δήλωση την είχα κάνει την Πέμπτη στην Ελένη Βουλγαράκη. Μπήκ και είδα τι είχε πει και μετά μίλησα. Δεν είχα πει κάτι παραπάνω από ότι έχει πει εκεί. Αυτό έγινε Πέμπτη, την Παρασκευή συζητήσαμε στο γκρουπ και μας είπε να μην πάρουμε θέση και το Σάββατο με πήρε έξαλλη. Της είπα ότι πήγα να την υπερασπιστώ. Ήταν άθελά μου, δεν το έκανα με κάποιο σκοπό», είπε αρχικά στην Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Με πήρε η μπάλα. Δεν ξέρω ποιος ήταν ο σκοπός που έγιναν όλα αυτά χθες. Με τον Νίκο έχω απογοητευθεί. Δεν θέλω να πω παραπάνω γιατί εκτιμώ τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Την Κυριακή βρεθήκαμε στα μπουζούκια, είχαμε πάει με διαφορετικές παρέες και δεν ήρθε να μου πει τίποτα. Χορέψαμε αλλά δεν κατάλαβα να έχει κάτι. Έχουμε απομακρυνθεί, αλλά δεν έχουμε τσακωθεί. Σοκαρίστηκα και στεναχωρήθηκα με το χθεσινό και θεωρώ ότι ήταν αφορμή για κάτι άλλο. Το βρίσκω παράλογο».

«Περίμενα να με πάρει ο Νίκος και να μου πει ότι έκανα λάθος. Εγώ καλό πήγα να κάνω και συγγνώμη. Δεν είπα κάτι παραπάνω από αυτά που έχει πει. Ειπώθηκε χθες ότι το έκανα για να πάρω δημοσιότητα», είπε μεταξύ άλλων, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τη συνεργασία του με τον Νίκο Κοκλώνη, λέγοντας ότι τον εκτιμά πολύ.