Τζένη Μπαλατσινού: Αυτή είναι η αγαπημένη της βόλτα μαζί με τους γιους της
Ελλάδα

Τζένη Μπαλατσινού: Αυτή είναι η αγαπημένη της βόλτα μαζί με τους γιους της

Τζένη Μπαλατσινού: Αυτή είναι η αγαπημένη της βόλτα μαζί με τους γιους της

Η παρουσιάστρια είναι πάνω από όλα μαμά

Χρόνο για τα παιδιά της βρίσκει καθημερινά η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία παρά το γεγονός ότι ασχολείται με το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα, δεν παραλείπει να δημιουργεί στιγμές με τους δύο γιους της.

Η Τζένη η οποία πριν από τέσσερις μήνες έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, απολαμβάνει βόλτες με το μωρό αλλά και τον Μάξιμο, στον Εθνικό Κήπο, εκεί όπου πολύ συχνά την εντοπίζει ο φωτογραφικός φακός.

Το περιοδικό OK! που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» την πέτυχε αυτή τη φορά μαζί και με τους δύο γιους της αλλά και τον τετράποδο σκύλο της οικογένειας, ράτσας Τζακ Ράσελ.

Η Τζένη επέλεξε ένα τζιν, ένα γκρι φούτερ και ένα σκουφί για τη βόλτα της, ενώ ο 14χρονος Μάξιμος ένα σορτσάκι και ένα μπλε φούτερ. Η γλυκιά μανούλα κρατούσε το καρότσι με το μωρό, ενώ ο μεγάλος της γιος είχε αναλάβει τον σκύλο.

Η Τζένη Μπαλατσινού ετοιμάζει την πρώτη ελληνική συνδρομητική πλατφόρμα εναλλακτικής εκπαίδευσης ImpacTalk, η οποία διαθέτει εννέα κατηγορίες, από το Επιχειρείν, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό μέχρι τις Επιστήμες και την Οικονομία.

Τον τελευταίο μήνα τις περισσότερες ώρες της ημέρας ασχολείται με το νέο της βήμα και είναι πολύ ενθουσιασμένη, ακόμα κι αν «λόγω του μωρού κοιμάται ελάχιστες ώρες», όπως αποκαλύπτει πηγή από το περιβάλλον της.