Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Ετοιμάζουν τη βάπτιση του γιου τους
Ελλάδα

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Ετοιμάζουν τη βάπτιση του γιου τους

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Ετοιμάζουν τη βάπτιση του γιου τους

Πότε αναμένεται να πραγματοποιηθεί το μυστήριο και που;

Την ευτυχία στα μάτια του γιου της απολαμβάνει η Τζένη Μπαλατσινού μετά τη δύσκολη γέννα που πέρασε, με τον Κικίλια jr να είναι πλέον 5 μηνών και τη μαμά να ετοιμάζει τη βάπτισή του.

Οι δυο τους, όσο ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, απουσιάζει από το σπίτι, λόγω της εξαιρετικά σημαντικής θέσης του στην κυβέρνηση, μαμά και γιος απολαμβάνουν περιπάτους στο κέντρο της Αθήνας, ενώ το ζευγάρι έχει αποφασίσει για το όνομα, τη νονά αλλά και το μέρος της τέλεσης του μυστηρίου.

Σύμφωνα με τη Σάσα Σταμάτη και το Secret, της εφημερίδας Παραπολιτικά, ο μικρός θα βαπτιστεί το φετινό καλοκαίρι στην Πάτμο, το νησί το οποίο έχει γίνει «καταφύγιο» του πρώην μοντέλου εδώ και πάρα πολλά χρόνια, καθώς εκεί περνάει τα καλοκαίρια της.

Το μωρό θα πάρει δύο ονόματα, Παναγιώτης – Αντώνιος, το πρώτο από τον μπαμπά του Βασίλη Κικίλια και το δεύτερο από ένα τάματα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου στο Μοναστήρι του Ευαγγελισμού στο νησί.

Νονά αναμένεται να είναι η πολύ στενή φίλη της Τζένης, Βιολέτα Λάππα, ωστόσο δεν αποκλείεται να είναι παραπάνω από ένας οι νονοί, ενώ η τελετή θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό τίτλο και σύμφωνα πάντα με τα πρωτόκολλα που θα ισχύουν εκείνη την περίοδο, για την προστασία από τον κορονοϊό.