Τζένη Μπαλατσινού: Υπερήφανη και συγκινημένη για την κόρη της, Αλεξάνδρα
Ελλάδα

Τζένη Μπαλατσινού: Υπερήφανη και συγκινημένη για την κόρη της, Αλεξάνδρα

Τζένη Μπαλατσινού: Υπερήφανη και συγκινημένη για την κόρη της, Αλεξάνδρα

Τι συνέβη;

Στη Μεσσηνιακή Μάνη βρέθηκε η Τζένη Μπαλατσινού με το μωράκι της, ωστόσο το μυαλό της είναι πάντα στην Αμερική, εκεί όπου ζουν οι δύο κόρες της Αμαλία και Αλεξάνδρα.

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μπορεί να μην κατάφερε το τελευταίο διάστημα να ταξιδέψει για να βρεθεί δίπλα στα κορίτσια της και λόγω της εγκυμοσύνης αλλά και λόγω του κορονοϊού, όμως η επικοινωνία μαζί τους είναι σχεδόν καθημερινή.

Η Τζένη, απολαμβάνει την ηρεμία στη Μάνη, εκεί όπου έμαθε ένα εξαιρετικό νέο για την Αλεξάνδρα της, η οποία αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο που σπούδαζε στην Oυάσιγκτον.

«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω την αγάπη, περηφάνεια και συγκίνηση που νιώθω Αλεξού μου! Σε μια τόσο δύσκολη χρόνια για όλους κατάφερες να αποφοιτήσεις και να σταθείς ψηλά! Τα φτερά είναι εκεί.. το μόνο που μένει είναι να πετάξεις!», έγραψε στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou)

Εκτός απ΄την Τζένη Μπαλατσινού και ο μπαμπάς της Αλεξάνδρας, Πέτρος Κωστόπουλος, ανέβασε βίντεο για την αποφοίτηση της κόρης του.

Η ίδια η Αλεξάνδρα από την άλλη, επέλεξε μερικές φωτογραφίες από την πρώτη χρονιά της στο πανεπιστήμιο, ανάμεσα στις οποίες ήταν και η μαμά της, η οποί προσπαθούσε να συναρμολογήσει ένα έπιπλο.

«Κοιτώντας αυτές τις φωτογραφίες από το 2017 θυμήθηκα το φόβο αλλά και τον ενθουσιασμό που είχα για όσα θα ακολουθούσαν. Μια σφιχτή αγκαλιά στην οικογένειά μου και τους φίλους μου που ήταν δίπλα μου στα όμορφα και στα δύσκολα αυτά τα 4 χρόνια» έγραψε η Αλεξάνδρα.