Τζένη Διαγούπη: «Ήμουν στα 33, όταν έμαθα ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά»
Ελλάδα

Τζένη Διαγούπη: «Ήμουν στα 33, όταν έμαθα ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά»

Τζένη Διαγούπη: «Ήμουν στα 33, όταν έμαθα ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά»

Η προσωπική εξομολόγηση της ηθοποιού στην εκπομπή «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ2

Την Τζένη Διαγούπη καλωσόρισε στην εκπομπή «Μαμά-δες» Ζωή Κρονάκη, η οποία άνοιξε την καρδιά της για ΄πολύ προσωπικές πτυχές της ζωής της.

Αναφέρθηκε στη στιγμή που οι γιατροί στα 33 της χρόνια της ανακοίνωσαν πως εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας δεν θα μπορέσει να κάνει παιδιά και πώς διαχειρίστηκε τη νέα πραγματικότητα που της προέκυψε.

«Από πάρα πολύ μικρή έμαθα ότι δεν θα μπορέσω να κάνω ένα παιδί λόγω προβλημάτων υγείας δεν το συνειδητοποίησα αλλά όταν πέρασε ο καιρός κατάλαβα ότι δεν θα μπορέσω να έχω ένα δικό μου, φυσικό παιδί, οπότε ίσως κάποια στιγμή θα μπορούσα να υιοθετήσω. Υπήρξεμία επέμβαση που έκανα και δεν θα μπορούσα να κάνω παιδί» εξήγησε η ηθοποιός.

Σαν πρώτη αντίδραση δήλωσε πως δεν θορυβήθηκε διότι ποτέ δεν της είχε περάσει από το μυαλό να γίνει μητέρα. Μετά τα 40, όμως, ένιωσε την ανάγκη να δώσει την αγάπη της σε ένα παιδί μέσω υιοθεσίας αλλά οι διαδικασίες τόνισε πως είναι πολύ περίπλοκες σε αυτές τις περιπτώσεις.

«Ήμουν στα 33 όταν το έμαθα. Δεν μου φάνηκε κάτι παράξενο, μετά τα 40 είπα ότι θα ήθελα να βρω ένα παιδί και να το μεγαλώσω αλλά είναι δύσκολες οι συνθήκες».

Αλλάζοντας θέμα η Τζένη Διαγούπη μίλησε και για το bullying που έχει δεχτεί κατά καιρούς για τα κιλά της.

«Από την αρχή του κόσμου υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Το “φαίνεσθαι” είναι το πρόβλημα, το μέσα μας δεν φαίνεται. Τα κιλά μπαίνουν και βγαίνουν, ο άνθρωπος όμως παραμένει ο ίδιος. Αν δεν μας θέλει ένας γκόμενος επειδή είμαστε χοντρές δεν πειράζει κι αυτός κάποιο πρόβλημα θα έχει».