Τζένη Καζάκου: «Είναι ανόητο να με συγκρίνουν με τη γιαγιά μου»
Νέα

Τζένη Καζάκου: «Είναι ανόητο να με συγκρίνουν με τη γιαγιά μου»

Τζένη Καζάκου: «Είναι ανόητο να με συγκρίνουν με τη γιαγιά μου»

Η δημοσιότητα, ο χωρισμός των γονιών της και η Τζένη Καρέζη

Η Τζένη Καζάκου προέρχεται από μία καλλιτεχνική οικογένεια και ήταν αναμενόμενο να βαδίσει στα χνάρια της.

Μέσα από την επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», η νεαρή ηθοποιός συστήνεται στο κοινό, το οποίο την έχει αγκαλιάσει, την ίδια στιγμή που εκείνη το απολαμβάνει, ενώ παράλληλα την τρομάζει η δημοσιότητα, κυρίως για το πώς αυτή θα επηρεάσει την προσωπική της ζωή.

«Ήταν ωραίο και τρομαχτικό ταυτόχρονα. Με τρόμαξε όσον αφορά την προσωπική μου ζωή, ότι για παράδειγμα μπορεί να βγω για ένα ποτό, να με βγάλουν μία φωτογραφία και αυτό να χρησιμοποιηθεί εναντίον μου ή για να με εκθέσουν. Ίσως να με τρόμαξε επειδή από πολύ μικρή ήμουν στο φως της δημοσιότητας», δήλωσε στο «Χαμογέλα και πάλι» η κόρη της Τάνιας Τρύπη και του Κωνσταντίνου Καζάκου και εγγονή της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου.

«Οι γονείς μου χώρισαν πολύ καλά και το διαχειρίστηκαν πολύ καλά. Επειδή έμενα με την μαμά μου, ο μπαμπάς μου δεν μου έλειψε ποτέ. Μου φαίνεται πολύ φυσιολογικό όταν δύο άνθρωποι δεν είναι πλέον χαρούμενοι μαζί να χωρίζουν. Εάν οι γονείς είναι καλά, είναι και τα παιδιά καλά. Τα παιδιά δεν είναι χαζά, αντιλαμβάνονται», είπε για τον χωρισμό των γονιών της.

«Οι συμμαθητές μου αντιδρούσαν περίεργα όταν μάθαιναν ότι ήμουν εγγονή της Τζένης Καρέζη», δήλωσε και πρόσθεσε πως όταν ήταν φοιτήτρια στη δραματική σχολή δεν ήξερε πως θα έπρεπε να απευθύνεται στον παππού της, Κωνσταντίνο Καζάκο, που ήταν και καθηγητής της.

«Είναι ανόητο να με συγκρίνουν με τη γιαγιά μου», τόνισε η ηθοποιός και πρόσθεσε πως είναι περήφανη για την οικογένειά της.

Η ίδια δήλωσε πως έχει πολλούς δαίμονες που την προβληματίζουν. Αγαπάει πολύ το σκοτάδι και την συγκινεί ότι περιέχει πόνο.