Τζο Μπάιντεν: Ποιος «Έλληνας» αναλαμβάνει χρέη παρουσιαστή στην τελετή ορκωμοσίας του;
Κόσμος

Τζο Μπάιντεν: Ποιος «Έλληνας» αναλαμβάνει χρέη παρουσιαστή στην τελετή ορκωμοσίας του;

Τζο Μπάιντεν: Ποιος «Έλληνας» αναλαμβάνει χρέη παρουσιαστή στην τελετή ορκωμοσίας του;

Οι πρωτοκλασάτοι celebrities που θα δώσουν το «παρών»

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι να αλλάξει η ηγεσία των ΗΠΑ και να αναλάβει καθήκοντα ο Τζο Μπάιντεν με αντιπρόεδρο την Κάμαλα Χάρις.

Όπως είθισται, ο νέος πρόεδρος ορκίζεται ενώπιον κοινού στη Ουάσιγκτον σε μία λαμπερή τελετή στην οποία συνήθως το «παρών» δίνουν χολιγουντιανοί σταρ που τον έχουν στηρίξει.

Φέτος, λόγω της πανδημίας μια τέτοια εκδήλωση θα ήταν προκλητική, η ορκωμοσία όμως θα τελεστεί σε διαδικτυακή προβολή.

Η Επιτροπή για την Προεδρική Ορκωμοσία (Presidential Inauguration Committee) ανακοίνωσε ότι ο Tom Hanks, ο Έλληνας πλέον -μετά την πολιτογράφησή του- ηθοποιός θα αναλάβει την παρουσίαση της 90λεπτης primetime special εκπομπή που θα μεταδοθεί σε πάρα πολλά αμερικανικά δίκτυα, μεταξύ των οποίων το ABC,το  CBS, το CNN, το NBC και το MSNBC.

Επίσης θα μεταδοθεί σε live streaming στα κανάλια της Presidential Inauguration Committee’s στο YouTube, Facebook, Twitter και στο Twitch αλλά και σε ψηφιακές πλατφόρμες.

Ο Hanks ήταν ένας από τους πολλούς επώνυμους Αμερικανούς που είχε στηρίξει ανοιχτά την υποψηφιότητα του Μπάιντεν ενώ στο παρελθόν είχε παρασημοφορηθεί από τον Πρόεδρο Ομπάμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Hanks (@tomhanks)

Η εκπομπή θα προβληθεί αμέσως μετά το τυπικό της ορκωμοσίας του Μπάιντεν και της Χάρις στον Λευκό Οίκο.

Ο τίτλος της εκπομπής θα είναι Celebrating America και σε αυτήν θα μιλήσουν, εκτός από τον νέο Πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο Αμερικανοί ήρωες της χρονιάς, όπως υγειονομικοί, δάσκαλοι, εργάτες ενώ το μουσικό κομμάτι της εκπομπής θα ντύσουν ονόματα όπως ο Justin Timberlake, η Demi Lovato, ο Jon Bon Jovi και ο Ant Clemons.

Στόχος είναι να επανέλθει στους Αμερικανούς το κλίμα ενότητας στο οποίο ο Ντόναλντ Τραμπ κατάφερε να επιφέρει καίριο πλήγμα με τις τελευταίες του προκλητικές κινήσεις ως Πρόεδρος.