Τζούλια Παπαδημητρίου: «Ξέρω ότι μ’ αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ»
Ελλάδα

Τζούλια Παπαδημητρίου: «Ξέρω ότι μ’ αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ»

Τζούλια Παπαδημητρίου: «Ξέρω ότι μ’ αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ»

Στο Debater και στον Λάζο Μαντικό μίλησε η Τζούλια Παπαδημητρίου, η πρώην σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου.

Το ζευγάρι έζησε ένα θυελλώδη έρωτα που όμως κατέληξε στα δικαστήρια, με τον Τόλη να αμφισβητεί την πατρότητα της κόρης που φέρεται να απέκτησε με την πρώην σύζυγό του και να δικαιώνεται πολύ πρόσφατα.

«Ξέρω ότι μ’ αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ. Ξέρω πολύ καλά ότι με εκτιμούσε. Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης, Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του.

Ξέρω ότι θα περάσουν τώρα δύσκολα και η οικογένεια του, η γυναίκα του και η μία του κόρη, αλλά θα περάσει και η κόρη του η άλλη, να είστε σίγουρος γι’ αυτό.

Οπότε καλύτερα να μη λέμε πολλά λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις, η σιωπή είναι το καλύτερο πράγμα» δήλωσε χαρακτηριστικά η Τζούλια Παπαδημητρίου για την απώλεια του τραγουδιστή.

Από τον έρωτα και τον γάμο στο τεστ DNA

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έζησε ένα θυελλώδη έρωτα με την Τζούλια Παπαδημητρίου που όμως είχε και θυελλώδες δικαστικό τέλος.

Γνώρισε την 26χρονη τότε Τζούλια Παπαδημητρίου το 1984 και τον Ιανουάριο του 85 αρραβωνιάζονται στο σπίτι του Γιώργου Κατσιφάρα στη Φιλοθέη, όπου παραστάθηκε συμβολικά ως κουμπάρος ο τότε πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου.

Παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 1990 μετά από μακροχρόνια συμβίωση και όταν ήδη η κόρη τους -την οποία είχε αναγνωρίσει ως παιδί του σε συμβολαιογράφο τον Φεβρουάριο του 1986 και βάφτισε Χαραλαμπία (από το όνομα του πατέρα του)- ήταν σχεδόν 5 χρονών.

Κουμπάροι στο μυστήριο στο εκκλησάκι των Ταξιαρχών της Στησιχόρου ο Θόδωρος και η Σάσα Βαρδινογιάννη και παρανυφάκι η μικρή τους Χαρά.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 οι διαφωνίες, οι αλλεπάλληλοι καβγάδες είναι καθημερινοί, με τον Τόλη να υποστηρίζει ότι η σύζυγός του και η οικογένειά της τον εκμεταλλεύονται.

Η έναρξη του πολύκροτου διαζυγίου με εκατέρωθεν αγωγές, μηνύσεις για υπεξαιρέσεις, απάτες και πλαστογραφίες, ασφαλιστικά μέτρα και απολογητικά υπομνήματα αποτέλεσε το υλικό για πάμπολλα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Μέχρι το 2005 ο τραγουδιστής πίστευε ότι η Χαρά είναι δικό του παιδί. Μόλις τον Απρίλιο του 2021 ο Άρειος Πάγος αποφάσισε τελεσίδικα ότι η 31χρονη Χαρά δεν είναι κόρη του και δεν μπορεί να φέρει το επίθετό του.

Όπως αναφέρει ο Άρειος Πάγος, ο Τόλης πληροφορήθηκε από τη μικρότερη αδελφή του,την ηθοποιό Γκάρυ (Γαρυφαλλιά) Βοσκοπούλου (ήταν παντρεμένη με τον αποβιώσαντα ηθοποιό Δημήτρη Ιωακειμίδη), ότι «δεν είναι βιολογικός πατέρας της Χαράς και ότι αυτή δεν γεννήθηκε από τη σχέση του με την Τζούλια Παπαδημητρίου, αλλά από τεχνητή γονιμοποίηση με ξένο σπερματοζωάριο αγνώστου άνδρα».