Βαλέρια Κουρούπη: Η σχέση της με τον Γιάννη Μπέζο, την Ελένη Βιτάλη και η συγκατοίκηση με τον πρώην σύζυγό της
Νέα

Βαλέρια Κουρούπη: Η σχέση της με τον Γιάννη Μπέζο, την Ελένη Βιτάλη και η συγκατοίκηση με τον πρώην σύζυγό της

Βαλέρια Κουρούπη: Η σχέση της με τον Γιάννη Μπέζο, την Ελένη Βιτάλη και η συγκατοίκηση με τον πρώην σύζυγό της

Πώς συνδέεται με τον Παύλο Σιδηρόπουλο;

Είναι ανιψιά της Ναταλίας Τσαλίκη και έγινε γνωστή από σειρά του συζύγου της Γιάννη Μπέζου. Η Βαλέρια Κουρούπη έκατσε απέναντι από τους «Χιούστο το λύσαμε», Φάνη Λαμπρόπουλο και Νικόλα Ράπτη και μίλησε για το… βύσμα της!

«Μικρή το ένιωθα. Όταν μου είχε πει να πάω στο “Εκείνες κι εγώ” έλεγα όχι θα λένε ότι είσαι θείος μου. Τότε μου είχε πει σοφά “Αν είσαι καλή δεν θα λένε τίποτα, αν δεν είσαι φυσικά και θα λένε”. Ο Γιάννης Μπέζος μου έχει πει να μην παίρνω σοβαρά τον εαυτό μου», δήλωσε.

Ο Γιάννης Μπέζος σαν συνεργάτης είναι φανταστικός. «Είναι αυστηρός για να γίνει σωστά η δουλειά, έχει συγκρατημένα τα λουριά, αλλά με πολύ κέφι. Δεν ξέρω πώς τα συνδυάζει. Πας με χαρά στη δουλειά, αισθάνεσαι τρομερά ασφαλείς που υπάρχει αυτό το πλαίσιο, είναι τρομερά δίκαιος και τρομερά γενναιόδωρος».

Η Βαλέρια είχε πεθερά την Ελένη Βιτάλη. «Είναι ένας άνθρωπος που μια φορά αν τον γνωρίσεις καλύτερα στη ζωή σου θα τον θυμάσαι για πάντα. Είναι πανέξυπνη, με πάρα πολύ χιούμορ, πανευαίσθητη, υπερταλαντούχα και γενικά με πάρα πολύ μπροστάρικη σκέψη».

Έχει γνωρίσει τον Παύλο Σιδηρόπουλο, καθώς η μικρή της θεία είχε σχέση μαζί του. «Πήγαινα σπίτι του αλλά ήμουν 8 χρονών, τον θυμάμαι πολύ γλυκά».

Ο ρόλος της «Λίλης» από το «Εκείνος κι εγώ» δεν θα φύγει ποτέ από πάνω της. «Ακόμα στην τράπεζα μου δίνουν οι άνθρωποι τη σειρά τους γιατί φοβούνται μην τα κάνω λαμπόγυαλο. »

https://streamable.com/7g3sy4

Η Βαλέρια κόλλησε με τη γυμναστική όταν ανακάλυψε ότι μπορεί να την κάνει μόνη της στο σπίτι. «Έχω εθιστεί, το καλοκαίρι κάνω επτά μέρες τη βδομάδα. »

Στα διλήμματα, «έσκισε» Βασιλική Τρουφάκου και κράτησε τον Πέτσα. Κράτησε Καυκαλά και έσκισε Απέργη και προτίμησε Ναταλία Τσαλίκη και έσκισε Γιάννη Μπέζο.

Η Βαλέρια είναι χωρισμένη αλλά συνεχίζει να συγκατοικεί με τον πρώην σύζυγό της. «Συγκατοικούμε με έναν τρόπο που ζει ο ένας πάνω και ο άλλος κάτω. Θέλουμε και οι δύο να φύγει κάποιος από το σπίτι, γιατί όσο και να συμπαθιόμαστε και να είμαστε αγαπημένοι είναι πάρα πολύ παράδοξο. Τα προβλήματα που προκύπτουν είναι πολύ περισσότερα από το αν θέλει να φέρει κάποιος έναν άλλον άνθρωπο στο σπίτι και πώς θα το κάνει. Μένουμε μαζί για πρακτικούς και οικονομικούς λόγους. Δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε με όλα αυτά που έχουν γίνει και δεν το ρισκάρουμε με το παιδί».

Για το αν θα ήθελε ο γιος της να γίνει ηθοποιός ή τραγουδιστής: «Η μάνα μέσα μου λέει ότι θα ήθελα το παιδί μου να βγάζει απλά λεφτά. Θα πεθάνω ήσυχη αν ξέρω ότι το παιδί μου θα έχει να βιοποριστεί και να ζήσει. Ο ιδεολόγος και οραματιστής άνθρωπος που θέλω και να είμαι λέει άσε το παιδί να κάνει ότι θέλει. Είναι 16 χρονών, πάει σε μουσικό σχολείο, είναι μουσικός αλλά εγώ δεν θα ήθελα καθόλου αν με ρωτάς. Θα ήθελα να είναι το χόμπι του, όχι η δουλειά του. Ντρέπομαι που το λέω».

https://streamable.com/uagtbn