Βαλέρια Χοψονίδου: Απαντά στο αν υπήρξαν ερωτικές επαφές ανάμεσα στους παίκτες του Survivor
Reality TV

Βαλέρια Χοψονίδου: Απαντά στο αν υπήρξαν ερωτικές επαφές ανάμεσα στους παίκτες του Survivor

Βαλέρια Χοψονίδου: Απαντά στο αν υπήρξαν ερωτικές επαφές ανάμεσα στους παίκτες του Survivor

Αποκλειστικά στο περιοδικό «ΟΚ!» που κυκλοφορεί με τα «Νέα Σαββατοκύριακο»

Η Βαλέρια Χοψονίδου παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» που κυκλοφορεί με τα «Νέα Σαββατοκύριακο» και τον Γιάννη Πουλόπουλο μιλώντας για τις εμπειρίες της από τον Άγιο Δομίνικο ενώ σχολίασε και τις φήμες που ήθελαν παίκτες του Survivor να προσέγγισαν ερωτικά ο ένας τον άλλον.

Πόσο καιρό πήρε να απαντήσεις θετικά στην πρόταση για το Survivor;

Από τη στιγμή που αυτή την περίοδο είμαι single και δεν έχω πίσω μου οικογένεια και παιδιά ήταν μια εμπειρία που ήθελα να ζήσω. Έτσι λοιπόν πήρα την απόφαση να κάνω ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και είπα ότι θα πάω και όπου βγει.

Μεταξύ της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Αλέξη Παππά υπήρξε φλερτ ή όχι;

Δεν υπήρχε ερωτική προσέγγιση ούτε από την πλευρά της Ελευθερίας ούτε από τη μεριά του Αλέξη. Ξέρω ότι ο Αλέξης είπε για την Ελευθερία ότι τον έλεγε «αγάπη μου» και «άντρα μου», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τον έβλεπε ερωτικά. Όταν ο Αλέξης είπε αυτά τα πράγματα στην καλύβα, η Ελευθερία σοκαρίστηκε, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είχε αυτή την εντύπωση για εκείνη. Kαι επειδή το συζήτησα μαζί της, μου είπε ότι δεν υπήρχε καν τέτοια σκέψη στο μυαλό της. Πώς θα μπορούσε άλλωστε αφού ο Αλέξης είχε κάτι πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο και δεν μπορούσε να γνωρίζει τι συμβαίνει και στην προσωπική ζωή της Ελευθερίας.

Μπορεί δύο παίκτες να είχαν ερωτική επαφή και να μην το αντιληφθήκατε οι υπόλοιποι;

Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να έγινε σεξ στο Survivor. Και θα σου εξηγήσω γιατί: Όταν είσαι άπλυτος, άλουστος, νηστικός, άυπνος, το τελευταίο πράγμα που σε ενδιαφέρει είναι να φλερτάρεις, πόσο μάλλον να κάνεις σεξ. Είναι τόσο ιδιαίτερες και δύσκολες οι συνθήκες που από ένα σημείο και μετά δεν βλέπεις τον άλλον ως άντρα ή ως γυναίκα.

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο μέσα στο παιχνίδι;

Ο ύπνος. Τα βράδια είχε τόσο πολλή υγρασία που τα ρούχα γίνονταν μούσκεμα και κολλούσαν πάνω μας. Σε αυτές τις συνθήκες, όσο εξαντλημένος κι αν είσαι, δεν μπορείς να κοιμηθείς. Ίσως αν έμενα παραπάνω να σου έλεγα κάτι άλλο. Αλλά δυστυχώς για εμένα το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο τέλειωσε σε δεκαπέντε μέρες. Είναι ένα παιχνίδι μυαλού το Survivor. Όταν είσαι μόνος σου στην παραλία, χωρίς τη συνηθισμένη σου καθημερινότητα, ανακαλύπτεις πράγματα για τον εαυτό σου που ούτε πίστευες ότι τα είχες. Επειδή στη ζωή μου εκτός παιχνιδιού είμαι ένα άτομο που θέλει όλα να είναι οργανωμένα και αγχώνομαι όταν δεν γίνονται στην ώρα τους, στο Survivor διαπίστωσα ότι έχω μεγάλη υπομονή.

Όσο για το αν επηρεάστηκαν οι διατροφικές της συνήθειες, η γνωστή σχεδιάστρια μόδας απαντά:

Την πρώτη μέρα που βγήκα ζήτησα να φάω πατατάκια και σοκολάτα και την επόμενη δεν ήθελα να φάω τίποτα. Είχε πάθει σοκ ο οργανισμός μου.