Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Με τον Πέτρο είμαστε μαζί τρία χρόνια και μένουμε κάτω από την ίδια στέγη μετά τους πρώτους δύο μήνες»
Πρωινές εκπομπές

Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Με τον Πέτρο είμαστε μαζί τρία χρόνια και μένουμε κάτω από την ίδια στέγη μετά τους πρώτους δύο μήνες»

Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Με τον Πέτρο είμαστε μαζί τρία χρόνια και μένουμε κάτω από την ίδια στέγη μετά τους πρώτους δύο μήνες»

Τι είπε για τον πρωταθλητισμό, τον «Τροχό της τύχης» και τη σχέση της με τον frontman των Alcatrash

Για το πέρασμά της από τον πρωταθλητισμό, αλλά και το μόντελινγκ, το τρόπο που προέκυψε ο «Τροχός της τύχης», αλλά και τη γνωριμία της με τον Πέτρο Πυλαρινό, μίλησε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο αγωνιστικό αερόμπικ, με το οποίο έχει ασχοληθεί, αλλά και τον τραυματισμό της το οποίο την ανάγκασε να το αφήσει.

«Το αγωνιστικό αερόμπικ δεν είναι τόσο διαδεδομένο στην Ελλάδα, στο εξωτερικό είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχει εθνικές ομάδες. Είχε κάνει και η Ελλάδα εθνική ομάδα αλλά δεν προχώρησε. Με σταμάτησε ένας τραυματισμός στα 17. Έπρεπε να διαλέξω αν θα κάνω χειρουργείο για να συνεχίσω ή αν θα σταματούσα», δήλωσε η Βάλια Χατζηθεοδώρου και συνέχισε:

«Για έναν χρόνο κοιμόμουν με την ομαδική φωτογραφία που είχαμε κάτω από το μαξιλάρι μου. Με είχε πιάσει λίγο… αν και ήταν δική μου η απόφαση να σταματήσω. Οι γονείς μου ήταν πολύ υποστηρικτικοί, συμμετείχαν πολύ σε όλο αυτό».

Αναφορικά με το μόντελινγκ, εξήγησε: «Σπούδαζα αισθητική και η μητέρα μιας φίλης μου μού ζήτησε να βάψω τα μοντέλα μιας αποκριάτικης φωτογράφησης. Και κάποια στιγμή αρρώστησε ένα από τα μοντέλα και μου ζήτησαν να την αντικαταστήσω. Μπήκα, το κάναμε πολύ… παιδικά και μου άρεσε. Ντύθηκα αχλάδι, οδοντόβουρτσα. Μετά έστειλα φωτογραφίες μου στην Υβόννη Μπόσνιακ για μια συλλογή ρούχων, με πήρε και με τη βοήθειά της δικτυώθηκα και ξεκίνησα να δουλεύω».

Για τον «Τροχό της Τύχης», απάντησε: «Με έπαιρναν τότε τηλέφωνο για τα πρώτα GNTM στο Star και δεν με ενδιέφερε τόσο πολύ. Με παίρνουν κάποια στιγμή για ένα ραντεβού, χωρίς να ξέρω το περιεχόμενο, και με το που μπαίνω βλέπω ένα κάστινγκ Τροχού. Είδα τον Πέτρο, έναν πίνακα-προσομοίωση του Τροχού. Λέω: οκ, πάμε. Όταν τελείωσε, θυμάμαι ότι είπα ότι μάλλον θα ξεκινήσουμε. Σταμάτησα, γιατί θεώρησα ότι πήρα αυτά που είχα να πάρω».

«Νομίζω ότι είχα πάρει αυτά που είχα να πάρω, είχα δώσει αυτά που είχα να δώσω, οπότε θεώρησα ότι είναι καλό, χωρίς να έχω κάνει κάποιο άλλο ραντεβού να σταματήσω. Επειδή είχε πάει αρκετά καλά, δεν ήθελα, επειδή εγώ δεν θα έχω την ενέργεια ή την όρεξη να χαλάσει κάτι από όλο αυτό», πρόσθεσε και αναφέρθηκε στο Voice:

«Για το The Voice δεν είχα κάνει καμία συζήτηση, δεν ήξερα κανέναν και χτύπησε το τηλέφωνό μου από τον ΣΚΑΪ. Ένιωσα άβολα που έγραφαν ότι “έφαγα” τη δουλειά από τη Λάουρα Νάργες. Δεν μου άρεσε η σύγκριση που υπήρξε όταν βγήκα στο The Voice».

Για τη γνωριμία της με τον Πέτρο Πυλαρινό, εξομολογήθηκε:  «Με τον Πέτρο γνωριστήκαμε μέσω κοινών γνωστών. Οι ενδυματολόγοι στον «Τροχό της τύχης» ήταν οι ίδιοι με το «Καλό μεσημέρακι». Κάπως έτσι πήγαμε σε κάποιο live. Δεν είχαν σκεφτεί να γίνει προξενιό. Κάπως έτσι πήγαμε στην αρχή φιλικά. Ο Πέτρος είναι πολύ γλυκός και δεν χάνει ευκαιρία να μου λέει όμορφα λόγια. Στα τρία χρόνια που είμαστε μαζί και είμαστε και κάτω από την ίδια στέγη μετά τους πρώτους δύο μήνες ξέρω ποιες είναι οι προτεραιότητές του, οπότε κι εγώ ξέρω τι ζητάω. Δεν ξέρω τι κάνει εκείνος, αλλά εγώ ψέματα δεν λέω. Δεν έχουμε σκεφτεί να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας. Δεν μας έχει βγει αυτή η ανάγκη».