Βαγγέλης Περρής: Η απάντηση για την «κόντρα» με τη Μαλέσκου και η «βόμβα» που πέταξε στον «αέρα» του «Έλα Χαμογέλα»
Νέα

Βαγγέλης Περρής: Η απάντηση για την «κόντρα» με τη Μαλέσκου και η «βόμβα» που πέταξε στον «αέρα» του «Έλα Χαμογέλα»

Βαγγέλης Περρής: Η απάντηση για την «κόντρα» με τη Μαλέσκου και η «βόμβα» που πέταξε στον «αέρα» του «Έλα Χαμογέλα»

Τι αποκάλυψε για «Το Πρωινό» και το τηλεοπτικό του μέλλον;

Καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» ήταν σήμερα ο Βαγγέλης Περρής και η συνέντευξή του με τη Σίσσυ Χρηστίδου ξεκίνησε με συγκίνηση και αναφορά στον Θέμο Αναστασιάδη και στην εκπομπή «ΟΛΑ», όπου και είχαν συνεργαστεί.

«Συγκινούμαι παρακολουθώντας την πορεία σου και την περίοδο με τον Θέμο. Δεν γίνεται να μην συγκινηθώ, εδώ ακουμπά εμένα που ήμουν για λίγο εκεί», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Βαγγέλη Περρή να αναφέρει πως ήταν πράγματι μια ξεχωριστή περίοδο της ζωής του.

Μιλώντας για την τηλεοπτική του πορεία αποκάλυψε: «Έχω κάνει πράγματα που είμαι πολύ χαρούμενος, πράγματα που δεν βγήκα χαρούμενος και θέματα που είχα υποψιαστεί ότι δεν θα περάσω καλά και τελικά επιβεβαιώθηκα και ένιωσα άσχημα γιατί δεν βγήκα καλός μάντης. Υπάρχουν προϋποθέσεις ακόμη για να εκφραστείς. Αυτά τα video που κάνουμε στον Αρναούτογλου για εμένα είναι… Θέλω να τα κάνω μια ζωή. Κοιμάμαι και φαντάζομαι ότι κάνω μοντάζ. Υπάρχουν και πράγματα που δεν νιώθω καλά.

Είμαι στον ANT1 και μου έχουν καλύψει ένα θέμα ασφάλειας. Θέλω να νιώθω ότι με εκτιμούν, με αγαπούν και είναι συνεπής. Και να είμαι κι εγώ συνεπής. Επομένως ό,τι μου ζητείται το κάνω. Μερικές φορές δεν είναι ανάλογο των δυνατοτήτων μου ή αυτών που θεωρώ ως δυνατότητές μου. Αυτό είναι ένα θέμα προς εξερεύνηση».

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε τότε το εξής: «Φοβάμαι να σε ρωτήσω σε ποια κατηγορία είναι το Πρωινό» και τον ρώτησε αν θα συνεχίσει του χρόνου για να λάβει την απάντηση: «Δεν ξέρω τίποτα. Ξέρω ότι θέλω να είμαι στον ANT1. Να συνεχίσω στο κανάλι. Διάφορα μπορούν να προκύψουν, είναι φάση αναταράξεων».

Ο Βαγγέλης Περρής αναφέρθηκε στη συνέχεια στη Δανάη Μπάρκα, την Ιωάννα Μαλέσκου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που ήταν οι τρεις νέες παρουσιάστριες της τηλεοπτικής σεζόν.

Και αποκάλυψε για την «κόντρα» με την Ιωάννα Μαλέσκου: «Θα έχετε ακούσει ότι της επιτέθηκα και εκείνη απάντησε με το γνωστό λεξιλόγιο “εκ του Περισσού” και διάφορα υπονοούμενα. Δεν υπήρχε καμία επίθεση. Δεν μπορείς να δημιουργείς ένταση και απαντήσεις, ανταπαντήσεις αν δεν έχεις δει το πρωτόλειο υλικό.

Η βασική υποψία είναι ότι αυτά που γράφονται είναι τίτλοι που δεν έχουν σχέση με το προκείμενο. Εγώ έλεγα ποιήματα με γενικές αναφορές. Και έκανα ένα σχόλιο πως “όταν πέφτουν τα νούμερα, στην τηλεόραση υπάρχει ένας μύθος, δείξε παραπάνω στήθος”. Αυτό δεν αναφερόταν σε κανέναν. Ήταν ένας κανόνας ο οποίος δείχνει ότι ακολουθούμε λύσεις που δεν είναι λύσεις. Και παρεξηγήθηκε. Παρεξηγήθηκε με δημοσίευμα που έπρεπε να δει αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Έπειτα, αποκάλυψε πως η πιο αγαπημένη του εκπομπή ήταν το «Ροντέο» με την Αθηναΐς Νέγκα και την Άννα Μαρία Βέλλη, με τις οποίες κρατά ως σήμερα πολύ φιλικές σχέσεις.

Τέλος, λίγο πριν να αποχαιρετήσει την παρέα του «Έλα Χαμογέλα» είπε: «Όπου και να πάτε θα σας βλέπω», με τη Σίσσυ Χρηστίδου να φωνάζει: «Διαφημίσεις».

https://streamable.com/la4khu