Βαγγέλης Περρής: «Το δυνατό χαρτί της Μαλέσκου είναι το… οριεντάλ – Τη Μενεγάκη δεν την φτάνει η “λάσπη”»
Νέα

Βαγγέλης Περρής: «Το δυνατό χαρτί της Μαλέσκου είναι το… οριεντάλ – Τη Μενεγάκη δεν την φτάνει η “λάσπη”»

Βαγγέλης Περρής: «Το δυνατό χαρτί της Μαλέσκου είναι το… οριεντάλ – Τη Μενεγάκη δεν την φτάνει η “λάσπη”»

Ο δημοσιογράφος δεν έκρυψε τα λόγια του

Την τηλεοπτική επικαιρότητα, λίγες μέρες πριν από την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και τις πρεμιέρες των νέων εκπομπών σχολίασε ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος μίλησε για τον ανταγωνισμό που φαίνεται πως θα διαμορφωθεί και για τα δικά του τηλεοπτικά σχέδια.

«Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε ταυτιστεί με τη συγκεκριμένη σύνθεση, τώρα είναι μια πρόκληση πώς θα αλλάξει το κλίμα. Είναι καλό που θέλει να κάνει πράγματα και του δίνεται η ευκαιρία να τα κάνει», δήλωσε χαρακτηριστικά στο «Καλοκαίρι #not» για την αποχώρηση του παρουσιαστή, ο οποίος τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στο MEGA και στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη.

Όσον αφορά στην πρωινή ζώνη και τις πολλές εκπομπές που θα υπάρχουν, σχολίασε: «Αυτή τη στιγμή είναι πιο δύσκολο να βρεις καλεσμένο παρά παρουσιαστή».

Για την Ελένη Μενεγάκη: «Φέτος επειδή θα υπάρχουν πάρα πολλοί να διεκδικήσουν την ίδια θεματολογία και το ίδιο κοινό, νομίζω ότι θα γίνει μια μεγάλη μάχη. Η Ελένη δεν έχει ανάγκη να λερωθεί στον βάλτο της μάχης, είναι η “βασίλισσα”, παρακολουθεί από ψηλά, ό,τι και να γίνει στη χειρότερη θα διατάξει μια ελαφρά οπισθοχώρηση. Δεν υπάρχει περίπτωση η λάσπη, γιατί είμαι σίγουρος ότι θα ζήσουμε τέτοια φαινόμενα, να τη φτάσει και να τη λερώσει».

Για την Ιωάννα Μαλέσκου και το Love It: «Μια χαρά, η ομάδα είναι ανανεωμένη, όλοι έφυγαν με τον καλύτερο τρόπο, είναι αυτές οι προσωπικές σχέσεις που αναπτύσσονται και κάνουν δεσμούς αίματος.. Εγώ έχω ένα θέμα με το πλασάρισμα της Ιωάννας Μαλέσκου. Νομίζω ότι τα προσόντα της είναι άλλα από αυτά πλασάρει και το κανάλι και η ίδια. Είναι κρίμα να πηγαίνει στράφει και η εμπειρία και η πιθανή λάμψη. Το οριεντάλ είναι το καλό της σημείο».

Για την «έκτακτη» επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά: «Μακάρι να τη βλέπαμε, τη θεωρώ κορυφαία παρουσιάστρια».