Βαριές κατηγορίες για τον γιο του Tοm Hanks – Τον κατήγγειλε η πρώην σύντροφός του για σωματική κακοποίηση
Κόσμος

Βαριές κατηγορίες για τον γιο του Tοm Hanks – Τον κατήγγειλε η πρώην σύντροφός του για σωματική κακοποίηση

Βαριές κατηγορίες για τον γιο του Tοm Hanks – Τον κατήγγειλε η πρώην σύντροφός του για σωματική κακοποίηση

Ο Chet Hanks αντιμετωπίζει αστική αγωγή για 1 εκατομμύριο δολάρια

Αντιμέτωπος με πολύ βαριές κατηγορίες έρχεται ο γιος του Tom Hanks και της Rita Wilson. Ο Chet Hanks μετά από μια θυελλώδη σχέση με την πρώην σύντροφό του Kiana Parker δέχθηκε μήνυση για σωματική και ψυχολογική βία και κακοποίηση ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Η πρώην σύντροφός του τον κατηγορεί ανοικτά για βίαιες πράξεις και την τρομοκρατία που υπέστη από τον Οκτώβρη του 2020 έως τον Ιανουάριο του 2021 και τον προσβλητικό τρόπο που την αντιμετώπισε αναφέροντας πως «κανείς δεν θα πιστέψει μια “γκετοποιημένη” μαύρη σκύλα».

Σύμφωνα με την  Daily Mail, η αγωγή της Parker που κατατέθηκε την περασμένη Τρίτη, έρχεται ένα μήνα μετά την αγωγή του Chet εναντίον της για κλοπή, επίθεση και βιαιοπραγία.

Ο δικηγόρος Chet Hanks, Marty Singer, σε δήλωση του ανέφερε: «Θεωρούμε ότι οι ισχυρισμοί που υπέβαλε η Kiana Parker είναι σοκαριστικοί. Οι ισχυρισμοί της είναι εντελώς ψευδείς, πλαστογραφημένοι και φανταστικοί».

Με τη σειρά τους, οι δικηγόροι της Parker, D’Angelo Lowe και Kevin Murray, έδωσαν συνέντευξη Τύπου έξω από το Κέντρο Δικαιοσύνης του Fort Bend County στο Richmond του Texas, όπου δήλωσαν ότι ο κίνδυνος είναι παρόν και σαφής για την Parker.

«Αυτό αφορά τη βία μέσα στα όρια μιας σχέσης μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, ενός άνδρα που διανοητικά και σωματικά και ψυχολογικά έπληξε την Kiana Parker», είπε ο Murray.

Οι ισχυρισμοί της Parker

Συγκεκριμένα, η Parker ισχυρίζεται ότι ο Chet ήταν βίαιος μαζί της σε αρκετές περιπτώσεις και υπήρξε λεκτικά καταχρηστικός.

Τον Οκτώβριο του 2020, σε ένα ταξίδι στη Νέα Ορλεάνη, ο ηθοποιός είχε γυρίσματα για το Showtime’s Honor όταν οι δύο τους είχαν έναν καβγά στον οποίο φέρεται να την άρπαξε από τον καρπό και να την τράβηξε, λέγοντας της ότι θα επιστρέψουν στο ξενοδοχείο. Σύμφωνα με εκείνη, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, ο Chet έγινε επιθετικός και εχθρικός για και άρχισε να την παρενοχλεί προφορικά και να την σπρώχνει με δύναμη. Στην ένορκη δήλωση, η Parker περιέγραψε τις προσπάθειές της να φύγει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπως και ότι ο Chet την εμπόδισε να το κάνει και της πέταξε ένα μπουκάλι. Ταυτόχρονα είπε ότι την άρπαξε και την έσυρε μακριά από την πόρτα.

Η Parker θυμήθηκε κι άλλο ένα περιστατικό από τον Δεκέμβριο του 2020 στο κοινό τους σπίτι στο Τέξας, όπου ο Chet απείλησε να την πυροβολήσει. Στην κατάθεση της, είπε ότι οι δίδυμοι 9χρονοι γιοι της ήταν στο σπίτι μαζί τους εκείνη τη στιγμή και φοβούμενη για την ασφάλειά τους, τους πήγε στο σπίτι της μητέρας της.

Ενώ, τέλος αναφέρθηκε και στον επεισοδιακό χωρισμό τους. Η Parker διηγήθηκε το πως ο Chet όταν του είπε να χωρίσουν άρχισε να την απειλεί. Τελικά, όμως, συμφώνησε στον χωρισμό και στις 8 Ιανουαρίου, που εκείνη  επέστρεψε στο σπίτι για να πάρει τα υπάρχοντά της , ο Chet έγινε επιθετικός και την απείλησε με ένα μαχαίρι και πήρε ένα δοχείο και το πετάξει στον αέρα μπροστά της, ωστόσο εκείνη μπόρεσε να βγει έξω από το σπίτι. Ενώ, όταν εκείνη προσπάθησε να ηχογραφήσει τον καβγά τους, εκείνος την κλώτσησε και την έσυρε μέχρι το πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, η Parker ζήτησε και της δόθηκε προστατευτική εντολή εναντίον του ηθοποιού λιγότερο από μια εβδομάδα αργότερα, στις 14 Ιανουαρίου.

Στην αντεπίθεση ο Chet Hanks

Με τη σειρά του, ο Chet, στην αγωγή του που έχει προηγηθεί από αυτήν της πρώην κοπέλας τους, κατηγόρησε την Parker ότι του έκλεψε χρήματα για να πληρώσει τα έξοδα ταξιδιού τα δικά της και της φίλη της, καθώς και χρήματα που είχε χρησιμοποιήσει για να πληρώσει το ενοίκιο της που ξεπερνούσε τα 5.000 δολάρια.

Όταν οι δύο τους χώρισαν, ο Chet είπε ότι ακύρωσε τη μίσθωση σε μια ενοικιαζόμενη κατοικία στο Houston του Texas και ότι άρχισε να απομακρύνεται. Στις 8 Ιανουαρίου, ο Hanks ισχυρίζεται ότι η Parker έφτασε στο σπίτι με τρεις μεγαλόσωμους άντρες και ότι ένας από αυτούς του έδειξε ότι είχε όπλο. Είπε ακόμη ότι εκείνη περπάτησε προς αυτόν, κρατώντας ένα δοχείο και ένα μαχαίρι και στη συνέχεια πέταξε το δοχείο στο πρόσωπο του ενώ τον έκοψε με το μαχαίρι.