Βασιλική Μιλλούση: Πανηγύρισε έξαλλα την πρόκριση του Λευτέρη Πετρούνια – «Είσαι τεράστιος»
Ελλάδα

Βασιλική Μιλλούση: Πανηγύρισε έξαλλα την πρόκριση του Λευτέρη Πετρούνια – «Είσαι τεράστιος»

Βασιλική Μιλλούση: Πανηγύρισε έξαλλα την πρόκριση του Λευτέρη Πετρούνια – «Είσαι τεράστιος»

Κολλημένη στην τηλεόραση η σύζυγος του κορυφαίου Ολυμπιονίκη

Ακόμα μία τεράστια πρόκριση και ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο χάρισε στη χώρα μας ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος κατάφερε με την εμφάνισή του στην Ντόχα να πάρει και το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Ο «βασιλιάς των Κρίκων» έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ενόργανης γυμναστικής, κατέκτησε το  χρυσό μετάλλιο και παράλληλα συγκέντρωσε τους βαθμούς που απαιτούνταν – συγκεκριμένα άγγιξε τους 15.500 – για να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση για την κορυφαία αθλητική διοργάνωση.

Την ώρα που ο Ολυμπιονίκης αγωνιζόταν με τα γαλανόλευκα, η σύζυγός του και οι δύο κόρες τους ήταν στην Ελλάδα και τον στήριζαν με την σκέψη τους και τη θετική τους ενέργεια. Τα δύο κοριτσάκια μπορεί να είναι πολύ μικρά ακόμα, ωστόσο η μαμά τους και σύζυγός του Λευτέρη Πετρούνια, Βασιλική Μιλλούση, είχε στήσει μια μικρή κερκίδα στο σπίτι τους για να παρακολουθήσει τον αγώνα.

Η αθλήτρια της ενόργανης είδε την προσπάθεια του αγαπημένου της και το πανηγύρισε με την καρδιά της, ζητωκραυγάζοντας για εκείνον, την ώρα που ανέβαινε στο πιο ψηλό βάθρο.

Η Βασιλική δεν έμεινε μόνο στα stories αλλά ανέβασε και μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της, από το γυμναστήριο και έγραψε: «Κλαίω ακόμα, ανεβάζω αυτό γιατί ο κόσμος το είχε σίγουρο….λίγοι όμως γνώριζαν τι έπρεπε να καταφέρεις για να πάρεις αυτή την πολυπόθητη πρόκριση σήμερα και αυτοί οι λίγοι μαζί με όλο τον κόσμο κλαίνε ακόμα από χαρά και υπερηφάνεια!

Μπράβο γιατί κατάφερες αυτό που μόνο εσύ θα μπορούσες, μόνο η δική σου ψυχή θα έκανε το καλύτερο πρόγραμμα την πιο δύσκολη στιγμή, μπράβο γιατί ακόμα και όταν όλα γύρω σου έδειχναν ότι δεν θα τα καταφέρεις εσύ δούλευες πιο σκληρά και το πίστευες!

Μπράβο για όλα αυτά και για όλα τα υπόλοιπα !Υπερήφανη μέχρι τον ουρανό! Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα! Τα καταφέρατε».