Βασίλης Γκουρούσης για Τέτα Καμπουρέλη: «Ο σύντροφός της τη χειραγωγεί. Μιλάει με τα χειρότερα λόγια για μένα»
Πρωινές εκπομπές

Βασίλης Γκουρούσης για Τέτα Καμπουρέλη: «Ο σύντροφός της τη χειραγωγεί. Μιλάει με τα χειρότερα λόγια για μένα»

Βασίλης Γκουρούσης για Τέτα Καμπουρέλη: «Ο σύντροφός της τη χειραγωγεί. Μιλάει με τα χειρότερα λόγια για μένα»

Ο θεατρικός παραγωγός μίλησε για το διαζύγιο, τη ληστεία και τον ξυλοδαρμό στο σπίτι του, αλλά και τις πλαστικές

Σε περίπου 15 μέρες αναμένεται να βγει το διαζύγιο του Βασίλη Γκουρούση και της Τέτας Καμπουρέλη, με τον γνωστό θεατρικό παραγωγό να μιλά για τη σχέση που έχουν σήμερα με την πρώην σύζυγό του.

Ο θεατρικός παραγωγός μίλησε μεταξύ άλλων για τις πλαστικές επεμβάσεις που χρειάστηκε να κάνει, αλλά και για τον νυν σύντροφο της Τέτας Καμπουρέλη. .

«Έκανα πλαστικές στο πρόσωπο μετά τη ληστεία. Είχαν σπάσει το ζυγωματικό και τη μύτη. Έκανα δύο πλαστικές. Η πρώτη μετά από 15 μέρες, γιατί δε μπορούσα να αναπνεύσω και η άλλη μετά από οχτώ μήνες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Το δικαστήριο για τη δίκη αναβλήθηκε πάλι. Με την Τέτα είπαμε ένα γεια στο δικαστήριο. Δεν είμαστε και σκοτωμένοι, υπάρχουν εμπόδια που έχουν μπει ανάμεσά μας, από τρίτους ανθρώπους που λένε πράγματα που δεν ισχύουν. Πρόβλημά τους. Εγώ έχω απομακρυνθεί γιατί βλέπω πως 40 χρόνια πήγανε… Αισθάνεσαι απογοήτευση.

Και εγώ έχω κάνει λάθη και αυτή. Με τα παιδιά και τα εγγόνια μου είμαι μια χαρά. Δεν ασχολούμαι με την προσωπική ζωή της Τέτας. Σε 10-15 μέρες βγαίνει το διαζύγιο, είναι συναινετικό. Εγώ ήθελα να χωρίσω. Κάθισα στη φυλακή 14 μήνες… Δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο στον γάμο μου. Εγώ είχα απομακρυνθεί από την Τέτα. Στα προσωπικά μου είμαι καλά θα έλεγα. Οικονομικά προσπαθώ. Με την Τέτα δεν είμαστε εχθροί, μιλάμε».

Αναφορικά με τον νύν σύντροφο της πρώην συζύγου του, τόνισε: «Το θέμα είναι πως αυτό το τρίτο άτομο, ο σύντροφός της, λέει πολλά ψέματα. Ουσιαστικά τη χειραγωγεί. Εγώ την είπα την αλήθεια, αλλά όταν ο άλλος κάθεται και της λέει διάφορα… Της λέει ότι πρέπει να πάω φυλακή, γιατί βλέπουν με drones ότι μιλάει μαζί μου και θα την ανατινάξουν και αυτή και τα παιδιά μας, αυτοί που έχασαν τα χρήματα. Να είναι καλά και ευτυχισμένη, αλλά να μην υπάρχουν τοξικοί άνθρωποι στη ζωή μας. Μιλάει με τα χειρότερα λόγια για μένα και εκείνη δεν τον βάζει στη θέση του».