Βασίλης Γκουρούσης – Τέτα Καμπουρέλη: Από τα φώτα, τις δημόσιες εμφανίσεις και την πολυτελή ζωή στην έφοδο της Αστυνομίας
Ελλάδα

Βασίλης Γκουρούσης – Τέτα Καμπουρέλη: Από τα φώτα, τις δημόσιες εμφανίσεις και την πολυτελή ζωή στην έφοδο της Αστυνομίας

Βασίλης Γκουρούσης – Τέτα Καμπουρέλη: Από τα φώτα, τις δημόσιες εμφανίσεις και την πολυτελή ζωή στην έφοδο της Αστυνομίας

Πώς η πραγματικότητα της γνωστής αισθητικού άλλαξε μέσα σε μια στιγμή

Σόκαρε ακόμα και τον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση ότι ο 58χρονος Βασίλης Γκουρούσης φέρεται να είναι ο δράστης του ριφιφί των θυρίδων σε τράπεζα στα βόρεια προάστια.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του  στο «Πρώτο Θέμα» ο Φρίξος Δρακοντίδης, ο  σεσημασμένος, σύμφωνα με την Αστυνομία, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε απάτες με υπολογιστές για κλοπές και υπεξαίρεση, Βασίλης Γκουρούσης, είχε πάντοτε στο μυαλό του το χρήμα. Από την χαρτοπαικτική λέσχη που είχε ανοίξει στην Καισαριανή και αναγκάστηκε να την κλείσει άρον, άρον έπειτα από διάφορα τρεχάματα που αντιμετώπισε, μέχρι τον παιδότοπο και το νυχάδικο που άνοιξε με την σύζυγο του στο Ψυχικό, την σχολή χορού, το εμπόριο προϊόντων αισθητικής και τις θεατρικές παραγωγές.

Κι αν τελικά αληθεύει η πληροφορία ότι ανάμεσα στους κατόχους των τραπεζικών θυρίδων που έχασαν τα λεφτά τους, συμπεριλαμβάνεται και το όνομα μίας τουλάχιστον πελάτισσας που είχε στο νυχάδικό της η Τέτα Καμπουρέλη, τότε η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο. Εξάλλου στο πελατολόγιο της αισθητικού υπάρχουν πολλά μεγάλα ονόματα της σόουμπιζ και του επιχειρηματικού κόσμου.

Ως σύζυγός της Τέτας Καμπουρέλη, ο Βασίλης Γκουρούσης αποτελούσε έναν προβεβλημένο άνθρωπο που δεν ενοχλούνταν από τα φλας των φωτογράφων στις πολλές δημόσιες εμφανίσεις του με τη γνωστή αισθητικό σε θεατρικές πρεμιέρες, αφού άλλωστε δήλωνε και θεατρικός παραγωγός.

Η Τέτα Καμπουρέλη άλλωστε δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη της για το σανίδι, παίζοντας στην παράσταση «Χαμάμ γυναικών» αλλά και σε παιδικές παραστάσεις, με τον σύζυγό της να είναι πάντα δίπλα της.

Από την πρεμιέρα της παράστασης «Χαμάμ γυναικών»

Η έφοδος στο νυχάδικο

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος», παράλληλα με την επιχείρηση της Αστυνομίας για τη σύλληψη του Βασίλη Γκουρούση στη Βουλιαγμένη, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο και στο νυχάδικο της συζύγου του, ψάχνοντας προφανώς για τα 4 εκατ. ευρώ, αλλά και για στοιχεία που θα μπορούσαν να δέσουν ακόμη περισσότερο την υπόθεση.

Πανικόβλητες οι γυναίκες υπάλληλοι του καταστήματος είδαν να μπουκάρουν 7 άτομα και να το κάνουν άνω κάτω ψάχνοντας τα πάντα. Από την ατζέντα με τα ραντεβού μέχρι τα ντουλάπια και οποιοδήποτε αντικείμενο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως κρυψώνα.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η σύζυγος του Βασίλη Γκουρούση, Τέτα Καμπουρέλη, ζήτησε από τις υπαλλήλους της, να κλείσουν τα αυτιά τους και να την στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις, διότι, όπως τους είπε, έχει τρία παιδιά να μεγαλώσει.

Η αγάπη για τα όπλα, ο πολυτελής τρόπος ζωής και ο 30χρονος γάμος

Η ζωή της γνωστής αισθητικού με τις αμέτρητες τηλεοπτικές εμφανίσεις και την επιτυχημένη επιχείρηση περιποίησης και αισθητικής άλλαξε από τη μια στιγμή στην άλλη.

Με τον σύζυγό της δεν έκρυψαν ποτέ ότι έχουν μια πολύ καλή οικονομική κατάσταση και διάγουν μια πολυτελή ζωή, με ένα πολυτελές σπίτι στη Βάρη, ακριβά αυτοκίνητα, που όμως δεν είχαν ανέκαθεν.

Το ζευγάρι μετρά πάνω από 40 χρόνια γνωριμίας, τα 30 από τα οποία είναι παντρεμένοι ενώ έχουν αποκτήσει και τρία παιδιά αλλά και τρία εγγόνια, τα οποία ήταν πάντα η προτεραιότητα της Τέτας Καμπουρέλη.

Αυτό που δεν έκρυψε ποτέ τουλάχιστον στο δημόσιο προφίλ της στο Ιnstagram είναι η αδυναμία της για τη σκοποβολή.

Η γνωστή αισθητικός με ή χωρίς τον σύζυγό της, προπονούνταν στο σκοπευτήριο του Πειραιά με ιδιαίτερο ζήλο.

Ας μην ξεχνάμε ότι πριν από 5 χρόνια το σπίτι τους αλλά και οι ίδιοι έγιναν στόχοι ληστών που τους χτύπησαν προτού διαφύγουν με το περιεχόμενο του χρηματοκιβωτίου τους.