Βασίλης Καρράς: Ετοιμάζει παγκόσμια διαδικτυακή συναυλία με τον Νίκο Μακρόπουλο
Νέα

Βασίλης Καρράς: Ετοιμάζει παγκόσμια διαδικτυακή συναυλία με τον Νίκο Μακρόπουλο

Βασίλης Καρράς: Ετοιμάζει παγκόσμια διαδικτυακή συναυλία με τον Νίκο Μακρόπουλο

«Θέλουμε να χαμογελάσει λίγο ο κόσμος», είπε ο τραγουδιστής

Εν μέσω πανδημίας, ο Βασίλης Καρράς, μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο και πολλούς ακόμα γνωστούς καλλιτέχνες αποφάσισαν να μοιράσουν χαρά στον κόσμο που περνά δύσκολα μένοντας εδώ και καιρό μέσα στο σπίτι εξαιτίας του κορονοϊού.

Τα κέντρα διασκέδασης παραμένουν κλειστά εδώ και μήνες και έτσι οι καλλιτέχνες αναζητούν τρόπους για να έρθουν σε επαφή με το κοινό τους και να το τραβήξουν για λίγο έξω από τα προβλήματά του.

«Οι καιροί που διανύουμε είναι δύσκολοι για όλους. Νομίζω ότι είναι ένα μήνυμα για μια παύση, για ένα χαμόγελο. Η μουσική πάντα σε παρασύρει να ξεχνάς τα προβλήματά σου τις ώρες που την ακούς. Σε ταξιδεύει. Θα ήθελα αυτή η προσπάθεια να είναι χρήσιμη στον κόσμο. Το ευχάριστο είναι ότι με ένα εισιτήριο μπορούν 5-10 άτομα να μαζευτούν και να δουν τη βραδιά και να περάσουν όμορφα. Να χαμογελάσει το χειλάκι τους. Κι εμείς έχουμε ανάγκη να εκτονωθούμε. Το τραγούδι είναι η καψούρα μου, το πάθος, μου, μου λείπει και είπα ότι κάτι πρέπει να κάνουμε», δήλωσε ο Βασίλης Καρράς στη Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται» και συνέχισε:

«Θα έχει ένα αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη. Πολλά μικρά παιδιά, πάνω από 15 νεαροί τραγουδιστές θα τραγουδήσουν. Επί 10 μέρες και για 14 ώρες κάνουν πρόβες και κουράστηκαν πάρα πολύ. Στις πρόβες είχαμε ανοιχτή γραμμή και με την Αμερική και με τον Καναδά και με την Αυστραλία. Η συναυλία θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στις 30 Ιανουαρίου».

https://streamable.com/2y0x51

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με τον Βασίλη Καρρά και τον Νίκο Μακρόπουλος θα είναι και οι Νίκος Ζωιδάκης, Γιάννης Καψάλης, Ματθαίος Τσαχουρίδης.