Βασίλης Παϊτέρης: «Γεννήθηκα σε τσαντίρι, με φώναζαν γύφτο και με χτυπούσαν ομαδικά»
Νέα

Βασίλης Παϊτέρης: «Γεννήθηκα σε τσαντίρι, με φώναζαν γύφτο και με χτυπούσαν ομαδικά»

Βασίλης Παϊτέρης: «Γεννήθηκα σε τσαντίρι, με φώναζαν γύφτο και με χτυπούσαν ομαδικά»

Η φυλακή, η κοινωφελής εργασία και τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Σε μία εξομολόγηση από καρδιάς προχώρησε ο Βασίλης Παϊτέρης, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για τις 250 μηνύσεις που του έχουν ασκηθεί, την κοινωφελή εργασία, τα πρόστιμα ύψους 650.000 ευρώ, την απόφαση να γίνει ωμοφάγος, αλλά και τα πρώτα χρόνια της καριέρα του που τραγουδούσε με… λιοντάρια.

«Μετά από 250 μηνύσεις, τιμωρήθηκα με 29 χρόνια φυλακή και 650.000 πρόστιμο. Τα έχω βεβαιώσει αυτά τα λεφτά και κάνω κοινωφελή εργασία, γιατί να πάω φυλακή; Θα έβγαζα και κάποια τραγούδια και θα τα έβγαζα πέρα», αποκάλυψε ο τραγουδιστής και αναφέρθηκε στις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του:

«Με παρατούσαν οι γυναίκες, επειδή ήταν η δουλειά μου τέτοια, επειδή δεν τις έβλεπαν ούτε τα παιδιά μου. Δούλευα 7 ημέρες την εβδομάδα. Τι να κάνω εγώ; Να την παρακαλέσω να έρθει να ξανακάτσει μόνη της; Πολλές φορές άφηνα δουλειές για να είμαι με τα παιδιά μου».

Σχετικά με τα παιδιά του, τόνισε: «Δεν ήθελα τα παιδιά μου να ασχοληθούν με το τραγούδι, ήθελα ο ένας να γίνει λογιστής και ο άλλος δικηγόρος, αλλά δεν ήθελαν. Είμαι υπερήφανος για όλα τα παιδιά μου και ας έχουν κάποια παράπονα, έκαναν καριέρα μόνοι τους, δεν ήθελαν να τους βοηθήσω».

Το πρόβλημα υγείας και η ωμοφαγία

«Kάνω ωμοφαγία λόγω ενός προβλήματος με την καρδιά. Μένω στο βουνό, ανεβαίνω 180 σκαλιά 2 φόρες την ημέρα. Δεν τρώω καθόλου κρέας, ούτε γάλα, μόνο φρούτα λαχανικά και ξηρούς καρπούς. Ανεβαίνω το βουνό. Έχω ξεπεράσει πλέον το πρόβλημα που με ταλαιπωρούσε», εξήγησε σχετικά με τη διατροφή του και το πρόβλημα υγείας του.

Σχετικά με τα παιδικά του χρόνια και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ξεκίνημά του ο Βασίλης Παϊτέρης εξήγησε: «Γεννήθηκα σε τσαντίρι, με βάφτισε ένας δήμαρχος στον Πειραιά για να πάω σχολείο, τότε υπήρχε ρατσισμός, με φώναζαν γύφτο και με χτυπούσαν ομαδικά. Δεν πήγαινα στο σχολείο, γιατί με έλεγαν γύφτο και με κορόιδευαν. Στα 12 μου ξεκίνησα από τα καμπαρέ του Πειραιά και μετά έκανα “αρπαχτές” σε όλη την Ελλάδα. Τραγουδούσαμε, φεύγαμε, βγαίνανε λιοντάρια και μετά κοπέλες με φτερά».

«Έχω δουλέψει οικοδομή, κολλούσα αφίσες στους δρόμους και πήγαινα στη δουλειά το βράδυ», αποκάλυψε κλείνοντας ο Βασίλης Παϊτέρης σχετικά με άλλες δουλειές που έχει κάνει.