Βασίλης Τριανταφύλλου: «Έχω φάει πολύ ξύλο στους “Παγιδευμένους”»
Νέα

Βασίλης Τριανταφύλλου: «Έχω φάει πολύ ξύλο στους “Παγιδευμένους”»

Βασίλης Τριανταφύλλου: «Έχω φάει πολύ ξύλο στους “Παγιδευμένους”»

Ο «Άγγελος» στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show, ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Βασίλης Τριανταφύλλου.

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για τα όμορφα παιδικά του χρόνια, για την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, αλλά και για τη δουλειά που έκανε σε οικοδομές, μέχρι τη στιγμή που μπήκε στη ζωή του το «μικρόβιο» της υποκριτικής.

Πώς αντέδρασαν οι γονείς του, όταν τους ανακοίνωσε ότι θα γίνει ηθοποιός; Γιατί δεν τα πάει καλά με τα social media; Θα το «πάρει» το κορίτσι, που είναι μαζί του 10 χρόνια;

Επίσης, ο Βασίλης Τριανταφύλλου μίλησε για τη δυνατή φιλία που τον δένει με τον Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου, καθώς και για τον θεατρικό χώρο που δημιούργησαν με μεράκι, από το «μηδέν».

Τέλος, εξηγεί γιατί κάνει τα μαλλιά του μπούκλες στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» και βάζει τα δυνατά του, για να αντιμετωπίσει τον Γρηγόρη στο αγαπημένο του παιχνίδι.

Ο Βασίλης Τριανταφύλλου είναι Πειραιώτης αλλά ΑΕΚτσής και από μικρός του άρεσε το ποδόσφαιρο, όπως και η υποκριτική. Ο μπαμπάς του μπορεί να του είπε «ή ΑΕΚ ή έξω από το σπίτι», όμως κανείς δεν τον εμπόδισε να αφήσει την μπάλα για την υποκριτική. Έχει δουλέψει στην οικοδομή με τον πατέρα του που ήταν υδραυλικός, αλλά πάντα τον πρόσεχε, δεν τον παίδευε.

Βέβαια την τέχνη δεν την έμαθε ποτέ, αλλά ξέρει να μαγειρεύει καλά.

«Ζω με τη σύντροφό μου. Γνωριζόμαστε 10 χρόνια, είμαστε μαζί, συζούμε και είμαστε σε καλό δρόμογια γάμο, είναι κάτι που το θέλουμε», δήλωσε.

«Ήμασταν φίλοι και νομίζω ότι είναι ωραίο να περνάει η σχέση από εκεί, γιατί υπάρχει ειλικρίνεια και κατανόηση. Πήρα πολλή αγάπη από τους γονείς μου, υπήρχε σεβασμός, συντροφικότητα και θα μου άρεσε να κάνω οικογένεια», πρόσθεσε.

«Η σύντροφός μου είναι ηθοποιός αλλά έχει και κατάστημα με οπτικά. Ο ένας στηρίζει τον άλλον».

Τι δεν του αρέσει από αυτή τη δουλειά;

«Είναι όλο το μετά τη δουλειά. Δεν τα πάω καλά με το διαδίκτυο και το βλέπω να μπαίνει στη δουλειά μας. Δεν ξέρω αν μπορώ ή αν θέλω να το ακολουθήσω. Γίνεται απαραίτητο νομίζω και πλέον ασχολούμαι περισσότερο και το ψάχνω», τόνισε.

«Παγιδευμένοι»

«Φέτος είναι η χρονιά που γεύομαι το κομμάτι της τηλεόρασης και το απολαμβάνω», είπε για τον ρόλο του «Άγγελου», ενώ έχει περάσει για λίγο και από τη σειρά «Ήλιος».

«Οι Τούρκοι παραγωγοί ήθελαν να έχω μπούκλες στα μαλλιά. Είναι ίδιο κανονικά. Κάθε μέρα κάνω μπούκλες», αποκάλυψε.

«Ένιωσα μεγάλη χαρά όταν με πήραν. Ήταν ένας ρόλος που τον ήθελα πολύ. Είπα “αυτό οφείλεις να το κάνεις και να ασχοληθείς και να δουλέψεις πάνω σε αυτό”», τόνισε και ευχαρίστησε.

Στην ερώτηση για το πώς οι «Παγιδευμένοι» θα αντέξουν απέναντι από άλλα επιτυχημένα σίριαλ, όπως ο «Σασμός» απάντησε: «Υπάρχει πολύς κόσμος που το βλέπει από διαδίκτυο».

«Έχω φάει πολύ ξύλο στους “Παγιδευμένους”», δήλωσε με χιούμορ και συνέχισε: «Νιώθω έκπληξη κάθε φορά που βλέπω τα σενάρια. Είναι καλό που με μισούν στο Twitter. Νιώθω ότι υπάρχει εξέλιξη σε εμένα, είμαι ικανοποιημένος.  Οι γονείς μου βλέπουν φανατικά. Έχω έναν μεγαλύτερο αδερφό και είναι κι αυτός στο πλευρό μου».

Για το μέλλον: «Δεν σκέφτομαι να φύγω στο εξωτερικό για την καριέρα μου, αλλά θα ήθελα να παίξω κάποια στιγμή στην Επίδαυρο».