Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Θα συμμετέχει στις «Άγριες Μέλισσες»;
Νέα

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Θα συμμετέχει στις «Άγριες Μέλισσες»;

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Θα συμμετέχει στις «Άγριες Μέλισσες»;

Τι απάντησε ο ηθοποιός;

Οι φήμες ήθελαν τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να μπαίνει στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», ωστόσο ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ενώ εξέφρασε τη χαρά του που η μυθοπλασία παίρνει ξανά την πραγματική της αξία.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» και τον δημοσιογράφο, Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύο σειρές που συμμετέχει στην ΕΡΤ , αλλά και στο γεγονός ότι θα εμφανιστεί η Βικτόρια Χίσλοπ στο Dancing with the Stars.

«Φέτος θα συμμετάσχω σε μια καινούργια παραγωγή της ΕΡΤ, βασισμένο στο βιβλίο «Καρτ Ποστάλ» της Βικτόριας Χίσλοπ. Επίσης, μπορεί να μου φυλάνε πάλι ως έκπληξη στο τέλος της σεζόν να υπάρξω πάλι με παρουσία και όχι μόνο ως φωνή στα Καλύτερα μας Χρόνια» δήλωσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και όταν ενημερώθηκε πως η συγγραφέας θα συμμετέχει στο Dancing with the stars, εξεπλάγην. «Αλήθεια; Από εσάς το μαθαίνω. Τι ωραίο… Τι ωραίο… Τι ωραίο με την έννοια ότι χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους με ενέργεια, πάθος και αγάπη για τη ζωή. Εγώ αυτό το χειροκροτώ έτσι κι αλλιώς».

Σχετικά με τις φήμες που την ήθελαν να συμμετέχει στις «Άγριες Μέλισσες», απάντησε: «Τι να πω… Όχι, δεν είχε γίνει καμία συζήτηση. Χαίρομαι που η μυθοπλασία πάει τόσο καλά στην τηλεόραση. Είναι πραγματικά ευτυχία για όλους. Επιτέλους αρχίζει να φαίνεται η πραγματική αξία των πραγμάτων και είναι καιρός τα ριάλιτι να κάνουν λίγο στην μπάντα».

«Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος, έτσι κι αλλιώς, θέλει να τρέφεται. Μπορεί να βαρέθηκε με τα ριάλιτι και ευτυχώς για μένα γιατί έτσι τυς γύρισε την πλάτη αλλά ουσιαστικά έδωσε την αξία που πρέπει σε αυτό που αρχίζει να ανθίζει στην τηλεόραση», κατέληξε.