Βάσω Λασκαράκη: «Με πιάνει εμετός, δεν μπορώ να το διαχειριστώ»
Ελλάδα

Βάσω Λασκαράκη: «Με πιάνει εμετός, δεν μπορώ να το διαχειριστώ»

Βάσω Λασκαράκη: «Με πιάνει εμετός, δεν μπορώ να το διαχειριστώ»

Η ηθοποιός μίλησε για τις καταγγελίες των ηθοποιών και τις κατηγορίες σε βάρος γνωστού θεατράνθρωπου που αφορούν σε παιδεραστία

Η Βάσω Λασκαράκη είναι από τις ηθοποιούς που είχαν φτάσει στα αυτιά της οι καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από συναδέλφους της για παρενοχλήσεις και επιθέσεις στον χώρο του θεάτρου αλλά δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί τη νοσηρότητά τους.

«Έχω μιλήσει στη κόρη μου για το ποιος πρέπει να την αγγίζει», δήλωσε μεταξύ άλλων στο Dot και αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν προβεί γνωστές ηθοποιοί:

«Δεν είναι ότι γνωρίζω προσωπικά τα κορίτσια, αλλά οι ιστορίες είχαν φτάσει στα αυτιά μου από τα πρώτα χρόνια που έχω έρθει στην Αθήνα. Έχω αποφύγει συνεργασίες εξαιτίας των όσων γνώριζα που μου στοίχισαν πολύ επαγγελματικά. Όταν σου έρχεται μια σούπερ πρόταση από κεντρικό θέατρο της Αθήνας και πρέπει να ζυγίσεις κατά πόσο αυτά που έχεις ακούσει που είναι τρομακτικά, γιατί σίγουρα δεν έφτανε το μυαλό μου στη νοσηρότητα αυτή… Όταν είναι τόσο κοντά σου και δίπλα σου όλα αυτά που έχεις ακούσει πρέπει να κάτσεις να ζυγίσεις. Οπότε έχω αρνηθεί δουλειές που θα μου έκαναν καλό επαγγελματικά αλλά όχι ψυχικά».

«Αυτό που με ενοχλεί είναι γιατί δεν κάνει κάποιος κάτι. Πρέπει να καταλήξει κάπου. Δεν με σόκαραν απλά αυτές οι ιστορίες, είναι αυτό που λες δεν το πιστεύω. Όταν είσαι γονιός πιάνεται το στομάχι σου, όταν υπάρχουν γυναίκες που έχουν υποστεί φοβερή βία, αλλά σίγουρα όταν έχεις στο μυαλό σου ένα παιδί τα πράγματα δεν μπορείς να τα διαχειριστείς. Σου έρχεται να κάνεις εμετό, πιάνεται το στομάχι σου. Λες δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα και δεν μπορεί να το ξέρουν άνθρωποι και να το έχουν ακούσει και να μην έχει βγει αυτό προς τα έξω τόσα χρόνια»

https://streamable.com/llvkmj