Βέρα Μακρομαρίδου: Η σχέση της με τον Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου, τα δάκρυα για την απώλεια του πατέρα της και η περίφημη ερωτική σκηνή με τον Τάσο Νούσια
Νέα

Βέρα Μακρομαρίδου: Η σχέση της με τον Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου, τα δάκρυα για την απώλεια του πατέρα της και η περίφημη ερωτική σκηνή με τον Τάσο Νούσια

Βέρα Μακρομαρίδου: Η σχέση της με τον Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου, τα δάκρυα για την απώλεια του πατέρα της και η περίφημη ερωτική σκηνή με τον Τάσο Νούσια

Η «Άσπα» του «Σασμού» στην πρώτη της μεγάλη συνέντευξη

Ύστερα από σχεδόν 10 χρόνια σκληρής δουλειάς και προσπάθειας στο θέατρο, η Βέρα Μακρομαρίδου κατάφερε να μπει στην τηλεόραση και μάλιστα στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός», που κάνει θραύση στο τηλεοπτικό κοινό.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη της Νάντιας Μπουλέ και του Μίνου Θεοχάρη στο Dot και μίλησε για τα πολλά casting που πέρασε μέχρι να καταφέρει να πάρει τον ρόλο, για το backstage της σειράς, για την περίφημη ερωτική σκηνή με τον Τάσο Νούσια, αλλά και για την απώλεια του πατέρα της που ακόμα τη συγκινεί.

«Ήταν το γύρισμα της τύχης έτσι. Όλο αυτό ήρθε μετά την καραντίνα και έκατσε μια δουλειά πραγματικά καλή και την απολαμβάνουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Ταλαιπωρήθηκα αρκετά για να φτάσω ως εδώ. Το θέατρο είχε μια ροή για εμένα, σε οικογενειακές παραγωγές. Η τηλεόραση δεν καθόταν ποτέ. Έχω τελειώσει τη σχολή από το 2012. Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσα να μπω στην τηλεόραση. Θεωρούσα ότι θα με βοηθήσει να πάρω μεγαλύτερους ρόλους στο θέατρο. Πίστευα ότι τα παραπάνω κιλά που είχα δεν θα με βοηθούσαν. Έπαιζαν ρόλο στην ψυχολογία μου. Είχα κολλήματα, κατά καιρούς και άλλα. Με είχαν δει στο “Αν ήμουν πλούσιος”. Στις “Άγριες Μέλισσες” με είχαν δει δύο φορές αλλά δεν με πήραν».

Για τον ρόλο στον «Σασμό» και πώς αυτός προέκυψε, τόνισε: «Κάνω μια εμφάνιση στον “Ήλιο” και με πήραν τηλέφωνο και μου λένε σε θέλουμε για κάτι βασικό. Πήγα με αισιοδοξία και σκεφτόμουν ότι “αυτό είμαι, αν θέλετε”. Στο δοκιμαστικό ήταν μια άλλη αναγνωρίσιμη ηθοποιός, τελείως διαφορετική από εμένα. Έκανα το κάστινγκ και έφυγα. Τρεις μέρες μετά μου λένε έλα να μιλήσεις με τον παραγωγό. Μιλήσαμε για τα πρακτικά και με πήραν. Πήρα τηλέφωνο τον σύντροφό μου και τη μαμά μου. Πέρασαν 2-3 μέρες μέχρι να αρχίσω να το ανακοινώνω».

«Χάρηκε ο σύντροφός μου, είμαστε ενάμιση χρόνο μαζί. Είναι του κλάδου. Δεν το έχουμε κρυφό. Είναι ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου. Εγώ έχω χάσει τον μπαμπά μου όταν ήμουν 20 χρονών. Ήταν υποστηρικτικός, η μαμά μου ήταν πιο μαζεμένη. Χάρηκε πολύ», είπε συγκινημένη μιλώντας για τον πατέρα της, ο οποίος αρρώστησε και «έφυγε» μέσα σε έναν μήνα. «Νιώθω ότι στη θέση του μπαμπά μου έχω έναν φύλακα άγγελο».

Για τον ρόλο της «Άσπας»: «Είναι ένα κορίτσι που δεν είναι πάρα πολύ μακριά μου. Δεν θα επέλεγα να κάνω αυτό που κάνει, αλλά ο τρόπος είναι κοινός. Τη συμπαθώ, τη δικαιολογώ. Η Άσπα δεν είναι ελαφρών ηθών. Δεν πάνε καλά τα πράγματα για εκείνη. Οι αντιδράσεις του κόσμου είναι δύο. Κάποιοι την καταλαβαίνουν και οι άλλοι που λένε “φτου σου να χαθείς παλιοθήλυκο”. Δεν περίμενα αυτή την επιτυχία της σειράς. Έβλεπα την παραγωγή, το καστ, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις. Στον δρόμο με αναγνωρίζουν».

Για την ερωτική σκηνή με τον Νούσια: «Εμείς είχαμε ξεκινήσει με πιο ελαφρά πράγματα. Την πρώτη φορά που είδε τη σκηνή μου λέει “ρε συ κοριτσάκι έχουμε πολύ μπαλαμούτι. Αν νιώσεις πολύ άσχημα θα μου πεις Τάσο ώπα”. Φέρθηκε σχεδόν πατρικά. Όταν φτάσαμε σε αυτό το γύρισμα εγώ είχα μαγκωθεί και ήταν όλοι “τι της έχει συμβεί”. Μου λέει ο Τάσος “εγώ είμαι εδώ, ακολούθα”. Κάναμε μια πρόβα και επειδή έκανε και πάρα πολύ ζέστη, Ιούλιο, ήταν μία λήψη και βγήκε. Ο Αλέξανδρος έκανε screenshot και κύκλωνε τα χέρια του Τάσου, με πολύ χιούμορ και κατανόηση».