Πρωινές εκπομπές

Βέροια: Καρέ καρέ η μοιραία διαδρομή της 29χρονης αγκαλιά με το βρέφος, πριν το βρουν νεκρό στον Αλιάκμονα

Βέροια: Καρέ καρέ η μοιραία διαδρομή της 29χρονης αγκαλιά με το βρέφος, πριν το βρουν νεκρό στον Αλιάκμονα

Δείτε το βίντεο

Νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα βρέθηκε ένα κοριτσάκι 11μηνών, με τις Αρχές να συλλαμβάνουν την 29χρονη μητέρα του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνώστά, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η 29χρονη έφυγε με το κοριτσάκι από χωριό της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, όπου ζούσε με τους γονείς της, και επέστρεψε την επόμενη μέρα χωρίς το 11 μηνών βρέφος. Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Τελικά το βρέφος εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο φράγμα του Αλιάκμονα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας συνέλαβαν τη μητέρα, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα καθώς είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μεταδόθηκε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται η 29χρονη αγκαλιά με το βρέφος της να περπατά, λίγες ώρες πριν από το μοιραίο.

Ο δικηγόρος της 29χρονης μητέρας στην υπόθεση του Αλιάκμονα, Αντώνης Μπιδέρης αλλά και ο Γρηγόρης Λέων μίλησαν στη «Super Katerina».

Ο κ. Μπιδέρης τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή η 29χρονη υπστηρίζει ότι δεν έριξε το μωρό στο νερό αλλά εκείνο μπουσούλησε και έπεσε μέρα.

Exit mobile version