Βίκυ Καγιά: «Έχω κάνει προτάσεις στο κανάλι για την αντικαταστάτριά μου στο GNTM»
Νέα

Βίκυ Καγιά: «Έχω κάνει προτάσεις στο κανάλι για την αντικαταστάτριά μου στο GNTM»

Βίκυ Καγιά: «Έχω κάνει προτάσεις στο κανάλι για την αντικαταστάτριά μου στο GNTM»

Η απόφαση να αποχωρήσει και το Dancing with the stars

Για τη μεγάλη αλλαγή στην επαγγελματική της πορεία στο Star, αφήνοντας την επιτυχημένη θέση της στο GNTM για να αναλάβει την παρουσίαση του Dancing with the stars μίλησε η Βίκυ Καγιά, η οποία αποκάλυψε ότι έχει προτείνει πρόσωπα που θεωρεί κατάλληλα ώστε να την αντικαταστήσουν στο reality μόδας.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, είναι μια πολύ δημιουργική προσπάθεια, ένα οικογενειακό πρόγραμμα που δίνει μόνο χαρά και χαμόγελα. Ανυπομονώ για το νέο μου πόστο και να δω τους χορούς και τους διαγωνιζόμενους. Δεν ξέρω τίποτα για την κριτική επιτροπή, αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι πρέπει να χορέψω λίγο και θα γίνει μια υπερπαραγωγή άλλης εποχής, τα κοστούμια θα βγουν σε συνεργασία με το BBC της Αγγλίας, θα είναι ένα υπερθέαμα που δεν έχει ξανασυμβεί. Έχω κάνει μικρή χορό, έχω χορέψει αρκετές φορές, αλλά άλλο 42 και άλλο 28, άλλο 32. Θα έχει πολύ πλάκα πάντως», δήλωσε μεταξύ άλλων στη «Φωλιά των Κου Κου».

«Τα συναισθήματα ήταν περίεργα γιατί από τη μία είχα χαρά και από την άλλη είχα συναισθηματική δυσκολία για να αφήσω το GNTM. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, δεν έγινε μία συζήτηση, έγιναν πάρα πολλές και αποφασίσαμε από κοινού να κάνουμε αυτό το πράγμα που θα κάνει καλό και σε εμένα και στο κανάλι και σε όλους. Από την άλλη ήταν πολύ δύσκολη απόφαση να αποχωριστώ το GNTM για το οποίο έχω πονέσει πολύ, το αγαπάω και έχουμε δουλέψει όλοι πάρα πολύ σκληρά, αλλά έχω πάντα τη λογική ότι πρέπει να αφουγκράζεσαι το ένστικτό σου και να ξέρεις να σταματάς. Είμαι τυχερή που είμαι στο δυναμικό του Star γιατί με αντιμετωπίζουν σαν άνθρωπο και όχι σαν προϊόν. Συζητάγαμε ένα δίμηνο γεμάτο και μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ξέραμε», πρόσθεσε.

«Η κόρη μου μου είπε ότι καλύτερα που θα έχω χορευτές γιατί εκείνη ακούνε, ενώ τα μοντέλα δεν ακούνε. Τα πρώτα συναισθήματα πριν βγω θα είναι άγχος και μεγάλη χαρά γιατί τα live τα αγαπώ πάρα πολύ. Είναι πολύ νωρίς να ξέρουμε για τα ζευγάρια και την κριτική επιτροπή, νομίζω προς το τέλος Μαΐου θα πάμε προς τα εκεί. Δεν αφήνω το GNTM, ότι χρειαστούν εκεί θα είμαι. Τους στηρίζω και θα συνεχίσω να τους στηρίζω. Είναι πολύ πιθανό να κάνω guest και θα είναι χαρά μου», ξεκαθάρισε και συνέχισε:

«Στον δικό μου ρόλο θα μπορούσαν να υπάρχουν κοπέλες πολύ ικανές. Το κανάλι βλέπει κόσμο και τους έχω εμπιστοσύνη. Επίσης οι υπόλοιποι κάνουν πολύ καλά το πρόγραμμα. Εγώ έχω δώσει προτάσεις αλλά πάντα αποφασίζει το κανάλι».

https://streamable.com/5yzgqq