Βίκυ Καγιά: Θα αναλάβει του χρόνου το πρωινό του Star;
Νέα

Βίκυ Καγιά: Θα αναλάβει του χρόνου το πρωινό του Star;

Βίκυ Καγιά: Θα αναλάβει του χρόνου το πρωινό του Star;

Τι απάντησε για πιθανή επιστροφή στο GNTM, το Shopping Star αλλά και τη σχέση της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πολλές είναι οι φήμες που κυκλοφορούν γύρω από το όνομα της Βίκυς Καγιά και το μέλλον της στο Star, μετά το τέλος του DWTS και ενόψει της νέας σεζόν.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για την καριέρα και τη ζωή της και απάντησε στις φήμες που τη θέλουν να αναλαμβάνει το πρωινό του καναλιού, αλλά και να επιστρέφει στο GNTM.

«Προτιμούσα την Παρασκευή και χαίρομαι, με βολεύει και ως μαμά. Στο Shopping Star ξέρω ότι θα είμαι και του χρόνου, για το DWTS δεν γνωρίζω κάτι», δήλωσε και αναφέρθηκε στη φήμη που υπάρχει ότι του χρόνου θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του σταθμού.

«Δεν νομίζω να αναλάβω το πρωινό. Δε με φοβίζει που είναι κουραστικό αλλά με τον τρόπο που γίνεται τώρα δε νομίζω ότι μου πάει. Ο ‘Πρωινός Καφές’ μου έμαθε πάρα πολλά και έχω μόνο καλές εμπειρίες να θυμάμαι».

Σχετικά με το GNTM δήλωσε πως ένας λόγος που αποφάσισε να απέχει είναι γιατί θέλει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της. «Είναι σημαντικό να ξέρεις πότε να σταματάς από κάτι. Είναι καλύτερο να κάνεις ένα βήμα πίσω όταν τα πράγματα είναι καλά», τόνισε.

Σε ερώτηση για τη σχέση της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τις κόντρες: «Με κανέναν δεν έχω κόντρα, τα ακούω όλα με ψυχραιμία. Δε με ενόχλησε η σύγκριση με την Ισμήνη, τη συμπαθώ και πάρα πολύ. Δεν ήταν σωστό για την Ισμήνη αυτό, δεν πήγε να πάρει τη θέση μου, δεν έχει σχέση με μένα. Πήγε να κάνει τη δική της δουλειά».