Βίκυ Καγιά: Υιοθέτησε βασανισμένο κουτάβι από τη Φιλιππιάδα – Ευχαρίστησε την Κατρίνα Τσάνταλη
Ελλάδα

Βίκυ Καγιά: Υιοθέτησε βασανισμένο κουτάβι από τη Φιλιππιάδα – Ευχαρίστησε την Κατρίνα Τσάνταλη

Βίκυ Καγιά: Υιοθέτησε βασανισμένο κουτάβι από τη Φιλιππιάδα – Ευχαρίστησε την Κατρίνα Τσάνταλη

Η μικρή Spotty είναι το νέο μέλος της οικογένειας

Την απόφαση να χαρίσουν ένα ζεστό σπιτικό και άπλετη αγάπη σε ένα σκυλάκι πήρε η οικογένεια της Βίκυ Καγιά και τι καλύτερο θα μπορούσαν να κάνουν από το να υιοθετήσουν ένα αδέσποτο από κάποιο καταφύγιο ζώων.

Το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας τραγικές εικόνες από παρατημένα καταφύγια όπου τα ζώα διαβιούν σε τραγικές συνθήκες, αποστεωμένα, χωρίς φαγητό και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, παρατημένα από τους υπεύθυνους, μέχρι κάποια από αυτά να βρουν αργό θάνατο.

Σε κάποια από αυτά έχουν επέμβει ήδη φιλοζωικές οργανώσεις και έχουν φροντίσει ώστε τα άτυχα ζώα να φύγουν από εκεί, όπως στο καταφύγιο της Φιλιππιάδας, έτσι ώστε να σωθούν και να δοθούν για υιοθεσίες σε ανθρώπους και οικογένειες που θα τα αγκαλιάσουν και θα ζήσουν μαζί τους μια ζωή.

Μία από αυτές τις οικογένειες είναι κι εκείνη της Βίκυς Καγιά, η οποία ερωτεύτηκε τη μικρή Spotty και την πήρε μαζί της! Όπως έγραψε η παρουσιάστρια στο Instagram, το πανέμορφο κουτάβι σώθηκε από τη Φιλιππιάδα και πρόσφατα το υιοθέτησαν από το καταφύγιο της Κατρίνας Τσάνταλη.

«Αυτή είναι η Spotty το νέο μέλος της οικογένειας μας, την υιοθετήσαμε πρόσφατα από το @a_little_shelter #projectφιλιππιάδα

Όταν η Spotty ήρθε στο σπίτι μας ήταν φοβισμένη και αδύναμη, μέσα σε λίγες εβδομάδες με την αγάπη των παιδιών έγινε ένα ζωηρό και γεμάτο αυτοπεποίθηση κουτάβι.

Είναι πολύ σημαντικό μήνυμα για τα παιδιά μας η υιοθεσία ζώων και η φροντίδα τους. Ένα τεράστιο μπράβο για την αφοσίωση και την αγάπη της @katrina_tsantali . Ευχαριστούμε πολύ για την Spotty», έγραψε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά και ανέβασε διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από το νέο μέλος της οικογένειας και τον γιο της να παίζει με το κουτάβι.

View this post on Instagram

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)