Βίκυ Κάβουρα: Είναι σε σχέση με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο;
Νέα

Βίκυ Κάβουρα: Είναι σε σχέση με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο;

Βίκυ Κάβουρα: Είναι σε σχέση με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο;

Τι απαντά η ηθοποιός;

Το νέο επαγγελματικό της βήμα με τις συλλογές μαγιό απολαμβάνει η Βίκυ Κάβουρα, η οποία μίλησε για τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, αλλά και για το ενδεxόμενο να συμμετέχει κάποια στιγμή στο Survivor.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, είχε πραγματοποιήσει μια φωτογράφηση με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο το καλοκαίρι και από τότε ξεκίνησε η φημολογία περί σχέσης της, την οποία ωστόσο διαψεύδει κατηγορηματικά.

«Είναι φίλος μου ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και όχι σχέση μου, όπως έλεγαν. Δεν διαφυλάττω την προσωπική μου ζωή, γιατί δεν υπάρχει, είναι μόνο τίτλοι… Τόσα χρόνια έχω καταπιεστεί να μην βγαίνω, ακόμα και με φίλους, μη τυχόν και πουν ότι είμαστε μαζί. Δεν είμαι αυτό που παρουσιάζουν… και κάνει και λίγο κακό στη ζωή μου», δήλωσε χαρακτηριστικά στο «Mega Καλημέρα».

Για το αν θα σκεφτόταν μια ενδεχόμενη πρόταση από το Survivor, η Βίκυ Κάβουρα απάντησε: «Δεν θα πήγαινα στο Survivor. Δεν θα έκανα τέτοιο έγκλημα στον εαυτό μου. Στις πρόβες νιώθω η χειρότερη και στην πρώτη εβδομάδα νιώθω περήφανη και ικανοποιημένη».