Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν θα παρουσίαζα ριάλιτι»
Νέα

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν θα παρουσίαζα ριάλιτι»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν θα παρουσίαζα ριάλιτι»

Το κβαντικό σεμινάριο και η απουσία από την τηλεόραση

Εκτός τηλεόρασης παραμένει η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να έχει κλείσει ο κύκλος της στη μικρή οθόνη και νιώθει καλά με αυτό.

Η παρουσιάστρια, η οποία ετοιμάζει κβαντικό σεμινάριο για την απελευθέρωση των κιλών, μίλησε στο «Πρωινό» για την καθημερινότητά της αλλά και για το τι εκπομπή θα ήθελε να έχει στην τηλεόραση.

«Δεν μου κακοφαίνεται που είμαι εκτός, έχουν περάσει κι άλλες περίοδοι στη ζωή μου που δεν έκανα τηλεόραση. Και να έχει κλείσει ο κύκλος, όλα καλά. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι μπορεί να μην επιστρέψω και είναι όλα καλά», δήλωσε και συνέχισε:

«Έχουμε κάνει κουβέντες με πολλά κανάλια. Θα μπορούσα να κάνω infontaintment, μια εκπομπή που θα δίνει στοιχεία για το πώς να προχωρήσεις τη ζωή σου πρακτικά».

Όσον αφορά στα ριάλιτι, η ίδια ξεκαθάρισε ότι θα δεν έβλεπε τον εαυτό της στην παρουσίαση: «Δεν θα παρουσίαζα ριάλιτι. Δεν είμαι καλή σε αυτό και ούτε καν μου το έχουν προτείνει».

Αναφορικά με την υπόθεση βιασμού της Σοφίας Μπεκατώρου, η ίδια σχολίασε: «Πρέπει να μιλάμε για αυτά τα πράγματα, αλλιώς πρόκειται για υπόθαλψη εγκληματία. Διευκολύνουμε τον δράστη. Αν δεν θέλεις να αποταθείς στη δικαιοσύνη, να απευθυνθείς στην κοινή γνώμη, αυτή δικάζει πιο αυστηρά. Σε εμένα δεν έχει τύχει γιατί παντρεύτηκα πολύ μικρή, οπότε ήταν ασπίδα».

https://streamable.com/hwtly9