Βούρκωσε ο Τάσος Χαλκιάς για τον πατέρα του: «Θυμάμαι το χέρι του που με σβέρκωνε…»
Ελλάδα

Βούρκωσε ο Τάσος Χαλκιάς για τον πατέρα του: «Θυμάμαι το χέρι του που με σβέρκωνε…»

Βούρκωσε ο Τάσος Χαλκιάς για τον πατέρα του: «Θυμάμαι το χέρι του που με σβέρκωνε…»

Εμφανώς φορτισμένος ο ηθοποιός μιλώντας για τον πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή

Για άλλη μία φορά ο Τάσος Χαλκιάς δεν μάσησε τα λόγια του στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Κατερίνα Καραβάτου και το «Τι λες τώρα!».

Ο ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για όλα, για τις υποθέσεις του #MeToo που δικάζονται αυτό το διάστημα, το ξέσπασμά του στην Ιωάννα Μαλέσκου αλλά και για τη σχέση του με τον πατέρα του.

«Ήταν μια άσχημη στιγμή η εμφάνισή μου σε τηλεοπτική εκπομπή, άφησα να με παρασύρει ο εκνευρισμός μου, χωρίς το κοριτσάκι αυτό να φταίει. Είπε δύο πληγωτικές κουβέντες. “Ας ξεκινήσουμε από εκεί που ξεκινήσατε κι εσείς το Λοβ Σόρρυ. Και το Λοβ Σορρυ το έκανα στα 39 μου και είχα 20 χρόνια στο θέατρο και κάπου δεν ξέρεις με ποιον μιλάς. Ο Μπέζος με συμβούλεψε να σηκωθώ να φύγω από την εκπομπή. Δεν φεύγω εγώ, δεν είμαι από αυτούς που αποχωρούν» σημείωσε για την Ιωάννα Μαλέσκου.

Αναφερόμενος στον πατέρα του η φωνή του «σπάει» και βουρκώνει: «Η σχέση με τον πατέρα μου είναι λιγάκι παρεξηγημένη από όλα αυτά που έχω πει. Με την έννοια ότι ο πατέρας μου ήταν ένας βάρβαρος άνθρωπος γιατί κάπου είχα πει ότι είχα φάει από εκείνον το ξύλο της αρκούδας. Και τι έγινε; Τη δεκαετία του ΄50 για να μεγαλώσεις παιδιά και να έχεις οικογένεια ήταν πάρα πολύ δύσκολα τα χρόνια. Οι άνθρωποι περπατούσαν και κλωτσούσαν τα ερείπια της κατοχής.

Σε εκείνη την εποχή λοιπόν οι άνθρωποι δεν είχαν την πολυτέλεια να κάνουν επιλογές τις οποίες κάποιοι άλλοι δεν θα κατέκριναν. Ήταν στο μεροκάματο 16 ώρες την ημέρα. Επειδή εγώ έχω φάει δυο σφαλιάρες, ας πούμε, να αρχίσω να γκρινιάζω; Και μάλιστα να ακουστεί κιόλας ότι κακοποιήθηκα από τον πατέρα μου σε επίπεδο βίας; Αυτά είναι αστεία πράγματα και τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε. Θυμάμαι το χέρι του που με σβέρκωνε και ένιωθα ότι είναι για καλό… Δεν μπορώ να πω ότι με έδειρε και να τον κρίνω. Η σχέση μου με τον πατέρα μου είναι μια χαρά, τον τιμώ και θα τον τιμώ μια ζωή».