Χαμός στο πλατό του «Ευτυχείτε»: Η σπόντα του Ανδρέα Μικρούτσικου που εξόργισε τον Γρηγόρη Γκουντάρα
Νέα

Χαμός στο πλατό του «Ευτυχείτε»: Η σπόντα του Ανδρέα Μικρούτσικου που εξόργισε τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Χαμός στο πλατό του «Ευτυχείτε»: Η σπόντα του Ανδρέα Μικρούτσικου που εξόργισε τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Άναψαν τα αίματα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Τεράστια ένταση δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ευτυχείτε» ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γρηγόρη Γκουντάρα, με αφορμή τον ΣΚΑΪ και μια ατάκα που πέταξε ο πρώτος και δεν άρεσε στον δεύτερο.

Η συζήτηση είχε ξεκινήσει σχετικά με τη συμπεριφορά του Τζέιμς Καφετζή στο Love It της Ιωάννας Μαλέσκου, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να εκφράζει την άποψή του ότι από τη στιγμή που ένας παίκτης δεν θέλει να παρευρεθεί σε μια εκπομπή, καλό είναι να μην πιέζεται.

Κατά τη διάρκεια που ο Γρηγόρης μιλούσε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήθελε και εκείνος να πει την άποψή του, με τον ίδιο να του ζητά να τον αφήσει να ολοκληρώσει.

«Άσε και κανέναν άλλον να μιλήσει, μονοπώλιο το έχεις πάει σήμερα», είπε ο Γρηγόρης με τον Ανδρέα να απαντά: «Μιλήστε εσείς, τι με φωνάξατε;».

Η Κατερίνα Καινούργιου παρενέβη λέγοντας: «Ας μην συγχυζόμαστε τώρα για τον Τζέιμς», με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να ρίχνει τη «βόμβα» που εξόργισε τον δημοσιογράφο.

«Δεν συγχύζομαι για τον Τζέιμς, άλλοι συγχύζονται για τον ΣΚΑΪ», είπε για να λάβει την απάντηση: «Αν έχεις εσύ κάποια απωθημένα, που προφανώς και έχεις… Είναι η δεύτερη φορά και για τη δεοντολογία μου δεν μου έχει πει κανείς. Εγώ λέω πάντα την άποψή μου όπως τη νιώθω και μην το ξαναπείς γιατί δεν μου αρέσει».

«Θα μου πεις τι θα λέω;», απάντησε ο Ανδρέας στον Γρηγόρη, με τον πρώτο να συνεχίζει: «Το είπα την προηγούμενη χωρίς να ξέρω τίποτα. Τώρα ξέρω αυτά που έχω διαβάσει».

«Και τα πιστεύεις; Για τη δεοντολογία μου τόσα χρόνια δεν μου έχει πει κανείς τίποτα. Το πέταξες και την προηγούμενη χρονιά», φώναζε εκνευρισμένος ο Γκουντάρας.

Η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε ως «πυροσβέστης» για να ηρεμήσει τα πνεύματα. «Υπάρχει μια εκπομπή ως τις 2 Ιουλίου και από εκεί και πέρα κι εγώ εύχομαι τα καλύτερα στον Γρηγόρη. Σέβομαι και τους δύο πάρα πολύ, από εκεί και πέρα το κλείνουμε γιατί δεν αφορά κανέναν».

https://streamable.com/uh63gi