Χάρης Ρώμας: Δηλώνει ξανά ερωτευμένος!
Νέα

Χάρης Ρώμας: Δηλώνει ξανά ερωτευμένος!

Χάρης Ρώμας: Δηλώνει ξανά ερωτευμένος!

Ο ηθοποιός γύρισε σελίδα μετά από 9 χρόνια σχέση

Το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή φαίνεται ότι έχει πραγματοποιήσει ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος μετά τον χωρισμό του, άφησε να εννοηθεί σε συνέντευξη που παραχώρηε στο Happy Day, ότι υπάρχει νέος έρωτας στη ζωή του.

«Δεν έκανα καλά που είπα πως χώρισα μετά από 9 χρόνια σχέσης, γιατί συνεχίζω να αγαπώ ακόμα. Η σχέση μου ήταν γνήσια, είχε μεγάλη αγάπη, χάθηκε όμως η ερωτική έλξη», δήλωσε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Είμαι έτοιμος για έναν νέο έρωτα. Πού ξέρεις, μπορεί να έχει ξεκινήσει και τώρα που μιλάμε».

Όσον αφορά στις δηλώσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά απάντησε: «Θα την πω κατ’ ιδίαν κάποια πράγματα. Διαφωνώ με τις δηλώσεις της, δεν ξέρω όμως με ποιον τρόπο τις έκανε. Εγώ έχω διαφωνία με τον σύζυγό της. Ο κ. Πετράκος νομίζω ότι έχει όφελος γι αυτά που λέει γιατί από ότι ακούω θα κατέβει σαν υποψήφιος βουλευτής με μία νέα παράταξη».

Για το #metoo και αν έχει ζήσει κακοποιητική συμπεριφορά: «Έχω βιώσει και μάλιστα δύο φορές. Είχα πρόταση για να κάνω έναν ρόλο και αισθανόμουν ότι θα τον πάρω με το σπαθί μου. Αλλά δεν ήθελε το σπαθί μου. Όταν μου έπιασε το πόδι σηκώθηκα και τινάχτηκα. Είπα ότι δεν… και σταμάτησε εκεί».