Χάρης Ρώμας: «Μπήκαμε στο Γκίνες με το “Κωνσταντίνου και Ελένης”»
Πρωινές εκπομπές

Χάρης Ρώμας: «Μπήκαμε στο Γκίνες με το “Κωνσταντίνου και Ελένης”»

Χάρης Ρώμας: «Μπήκαμε στο Γκίνες με το “Κωνσταντίνου και Ελένης”»

Η επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς και ο έρωτας στη ζωή του

Με αφορμή την υποψηφιότητά του στις δημοτικές εκλογές, στον δήμο Χαλανδρίου, ο Χάρης Ρώμας μίλησε στο Breakfast@Star και τη Λιλή Πυράκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά, “Κωνσταντίνου και Ελένης”, η οποία παίζει σε επανάληψη μέχρι και σήμερα, αλλά και για το κεφάλαιο έρωτας στη ζωή τους

«Με το “Κωνσταντίνου και Ελένης” μείναμε διαχρονικοί κάποιοι από εμάς, ιδιαίτερα εγώ με την Άννα Χατζησοφιά μπήκαμε και στο Γκίνες για την non stop επαναληπτικότητα του σίριαλ. Αυτό είναι και ένα μεγάλο παράσημο. Τότε ήταν φόβος, ότι δηλαδή θα καταναλωθούμε σε αυτό και “θα είμαστε για πάντα εγώ γκαρσόνα και εσύ Κατακουζήνα” μού έλεγε η Ελένη Ράντου», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

«Ο έρωτας έχει παίξει μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Όταν είσαι καλλιτέχνης κιόλας φαντάζομαι πως έχεις μια επιρρέπεια στο να δίνεσαι συναισθηματικά, να ερωτεύεσαι και να σε ερωτεύονται γιατί είναι πιο εύκολο να γίνεις αντικείμενο του πόθου όταν είσαι πολύ προβαλλόμενος. Έχει πέσει και στα πατώματα», ο ηθοποιός και σεναριογράφος.

«Όταν σε προδίδουν κάποιοι άνθρωποι, οπωσδήποτε σου δημιουργούν ένα συναισθηματικό κενό. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει αλλά για λίγο» πρόσθεσε.