Χάρης Ρώμας στην Ελένη Μενεγάκη: «Πάντα πίστευα ότι φέρνεις γούρι στους ανθρώπους που έχεις απέναντί σου» – «Η επιτυχία είναι σχετικό πράγμα και μετριέται με διαφορετικά μεγέθη»
Νέα

Χάρης Ρώμας στην Ελένη Μενεγάκη: «Πάντα πίστευα ότι φέρνεις γούρι στους ανθρώπους που έχεις απέναντί σου» – «Η επιτυχία είναι σχετικό πράγμα και μετριέται με διαφορετικά μεγέθη»

Χάρης Ρώμας στην Ελένη Μενεγάκη: «Πάντα πίστευα ότι φέρνεις γούρι στους ανθρώπους που έχεις απέναντί σου» – «Η επιτυχία είναι σχετικό πράγμα και μετριέται με διαφορετικά μεγέθη»

Ο ηθοποιός σε μία αποκαλυπτική συνεντευξη εφ' όλης της ύλης

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (10/2) ο Χάρης Ρώμας.

Στην έναρξη της συνέντευξης-συνάντησής τους, ο Χάρης Ρώμας δήλωσε διπλά χαρούμενος καθώς είχε την ευκαιρία να γιορτάσει την ονομαστική του εορτή μαζί με την Ελένη Μενεγάκη.

«Πάντα πίστευα ότι φέρνεις γούρι στους ανθρώπους που έχεις απέναντί σου», είπε ο Χάρης Ρώμας στην παρουσιάστρια.

Ο ηθοποιός μίλησε για τις σπουδές του στην ιατρική, για την επιτυχία των όσων κάνει και πόσο ευτυχισμένος είναι με τη δουλειά του, αλλά και για τον Γιώργο Πατούλη και τη δημαρχεία Χαλανδρίου.

«Εάν εξασκούσα την Ιατρική, θα την εξασκούσα με όλο μου το είναι, γιατί είμαι από τους ανθρώπους που έχουν τρομερή ευθυνοφοβία.

Φοβάμαι εάν δεν γίνει κάτι σωστά και επιμένω τρομερά στην λεπτομέρεια. Είμαι εμμονικός στο να ελέγχονται ξανά και ξανά τα πράγματα, αλλά δεν θα ήμουν καλός.

Γιατί εάν ήμουν πραγματικά καλός θα είχα αποφασίσει να το ακολουθήσω. Δεν μου έλεγε η φωνή της καρδιάς να το κάνω», είπε ο ηθοποιός.

«Πιστεύω ότι οι άνθρωποι θέλουν να αισθάνονται κάποια στιγμή στη ζωή τους πετυχημένοι.

Επειδή η επιτυχία είναι σχετικό πράγμα και μετριέται με διαφορετικά μεγέθη, ο άνθρωπος που αγωνιά για το ψωμί και το μεροκάματο ταλανίζεται και περνάει ένα μεγάλο βάσανο στη ζωή του, δεν ξέρω εάν εκεί έχεις την πολυτέλεια να πεις “πόσο ευτυχισμένος είμαι που κάνω την δουλειά που αγαπάω”».

Ο Χάρης Ρώμας τόνισε πως προσπαθεί να προφυλάσσει τους νέους ηθοποιούς και ότι τους αντιμετωπίζει σαν να ήταν πατέρας τους.

Στην Έφη Ρασσιά και τον Πάρη Σκαρτσολιά, είχε ήδη μιλήσει για τη δυσκολία του επαγγέλματος:

«Με κάνει ευτυχισμένο που τους συμβουλεύω και ποτέ δεν προσπάθησα να εκμεταλλευτώ το ότι είναι νέοι».

Η σχέση του με τον Γιώργο Πατούλη και η δημαρχεία Χαλανδρίου

Ο Χάρης Ρώμας ανέφερε πως μαζί με τον Γιώργο Πατούλη, Περιφερειάρχη Αττικής, ήταν συμφοιτητές στην Ιατρική Σχολή κι αυτό ήταν εκείνο που τους ώθησε να συνεργαστούν μαζί για τις ανάγκες της Περιφέρειας.

«Η δική μου περίπτωση είναι πιο άγρια από του Γιώργου Πατούλη.

Ο Γιώργος φαινόταν από τότε που ήμασταν συμφοιτητές στην Ιατρική ότι θα γίνει πολιτικός, γιατί τον ενδιέφερε ο συνδικαλισμός.

Ήταν η φύση του να ηγηθεί μίας ομάδας. Πιστεύω ότι έχει ταλέντο.

Το πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και αργότερα, καθώς πιστεύω ότι θα παραμείνει στην Περιφέρεια κι εγώ θα εκλεγώ ως δήμαρχος Χαλανδρίου.

Αισθάνθηκα ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Παλιά μου είχε περάσει από το μυαλό ότι αυτού του είδους η προσφορά μου αρέσει, αλλά και η ανάπτυξη των πραγμάτων ταυτόχρονα και να προάγεις την κοινωνία.

Πάντα πίστευα βαθιά μέσα μου ότι μου ταιριάζει, ότι δεν ήταν μόνος ένας δρόμος μου», είπε για την ενασχόλησή του με την Περιφέρεια.

«Είμαι εναντίον της διαπλοκής, είμαι ένας άνθρωπος χορτάτος κι έχω ένα όνειρο, θέλω να κάνω τον πρότυπο δήμο της Ελλάδας.

Θέλω μόλις πατάνε τα όρια του δήμου να λένε “τι ωραία που γύρισα στο Χαλάνδρι μου!”.

Δεν θέλω να δώσω συγχωροχάρτι σε ανθρώπους που αγαπώ ή εκτιμώ και είναι δίπλα μου όταν έχουν κάνει μία παρανομία ή κάτι ενάντια στις ηθικές μου αρχές».