Χείμαρρος η Μαριάννα Τουμασάτου: «Κανείς από αυτούς δεν πείνασε, κανείς δεν σκέφτηκε αν το παιδί του έχει να φάει»
Νέα

Χείμαρρος η Μαριάννα Τουμασάτου: «Κανείς από αυτούς δεν πείνασε, κανείς δεν σκέφτηκε αν το παιδί του έχει να φάει»

Χείμαρρος η Μαριάννα Τουμασάτου: «Κανείς από αυτούς δεν πείνασε, κανείς δεν σκέφτηκε αν το παιδί του έχει να φάει»

Η ηθοποιός μίλησε έξω από τα δόντια

Μεγάλο πλήγμα υπέστη ο χώρος του θεάτρου κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά και στη συνέχεια με τις κακοποιητικές συμπεριφορές που είδαν το φως της δημοσιότητας και η Μαριάννα Τουμασάτου δεν έκρυψε τα λόγια της.

Η ηθοποιός μίλησε για τη σειρά ορόσημο στην καριέρα και τη ζωή της, στις αποφάσεις που πάρθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι οποίες άφησαν εκτός του ηθοποιούς, αλλά και στις καταγγελίες.

«Η “Βέρα στο δεξί” είναι σταθμός για εμένα γιατί εκεί γνω΄ρισα και τον άντρα μου. Ήταν μια πάρα πολύ ιδιαίτερη δουλειά. Με τον σύζυγό μου είμαστε η νύχτα και η μέρα και έτσι συμπληρωνόμαστε. Ελπίζω ότι με την κόρη μου έχω καλή σχέση, όταν μεγαλώσειθα μου πει. Δεν θέλω να είμαι φίλη μαζί της, θέλω να είμαι η μαμά της, να μη με φοβάται, να με εκτιμάει, να ζω για εκείνη και να είναι η ανάσα μου», δήλωσε αρχικά στο «Καλύτερα δε γίνεται» και αναφέρθηκε στην κρίση που πέρασε ο καλλιτεχνικός χώρος με την πανδημία του κορονοϊού:

«Δεν θεώρησε η υπουργός Πολιτισμού ότι δικαιούνται οι ηθοποιοί να τρώνε. Κάπως σκέφτηκε ότι ζούμε με τον αέρα. Δεν έβγαλε ούτε το επιδομα και το λέω με θυμό. Όταν μου παίρνουν τα δικαιώματά μου και μάλιστα χωρίς να το συζητήσουμε, όταν με θεωρούν τον τελευταίο τροχό, τότε θυμώνω. Κανείς από αυτούς δεν πείνασε, κανείς δεν σκέφτηκε αν το παιδί του έχει να φάει ή να πιει. Θα μπορούσα να ασχοληθώ με την πολιτική βάση συνθηκών και προϋποθέσεων. Δεν μπορώ να γίνω πολιτικό πρόσωπο σαν αυτά που κοροϊδεύω. Μου έχει γίνει πρόταση αλλά τότε ήταν κόντρα με τη δουλειά μου».

Όσον αφορά τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου: «Ο χώρος δοκιμάζεται χρόνια. Εμείς απλά είχαμε πιο πολύ θάρρος και επειδή έχουμε μάθει να εκθέτουμε τους εαυτούς μας, βγήκαμε μπροστά. Δηλαδή στην τράπεζα δεν υπάρχει διευθυντής που να έχει χουφτώσει την ταμεία; Στα νοσοκομεία δεν συμβαίνουν αυτά; Δεν πήρε την έκταση των υπόλοιπων επαγγελμάτων. Κάποιοι μαζεύτηκαν αλλά θα παραμείνουν μαζεμένοι; Δεν έκλεισε ο κύκλος, δεν έχει σταματημό αυτό, έχουμε κάθε τόσο μια γυναικοκτονία».

https://streamable.com/zkb6f9