Χείμαρρος ο Γιώργος Τσαλίκης: «Έμαθα ότι με έθαβαν στη διοίκηση του ΣΚΑΪ – Αν ήμουν στη θεση του Γκουντάρα θα έπαιρνα τηλέφωνο και θα έλεγα “πας καλά ρε μ@@;”»
Νέα

Χείμαρρος ο Γιώργος Τσαλίκης: «Έμαθα ότι με έθαβαν στη διοίκηση του ΣΚΑΪ – Αν ήμουν στη θεση του Γκουντάρα θα έπαιρνα τηλέφωνο και θα έλεγα “πας καλά ρε μ@@;”»

Χείμαρρος ο Γιώργος Τσαλίκης: «Έμαθα ότι με έθαβαν στη διοίκηση του ΣΚΑΪ – Αν ήμουν στη θεση του Γκουντάρα θα έπαιρνα τηλέφωνο και θα έλεγα “πας καλά ρε μ@@;”»

Νέο επεισόδιο στην κόντρα των δύο πλευρών

Τελειωμό δεν έχει η σύγκρουση ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκη και το ζεύγος Γκουντάρα, με τις δηλώσεις αμφότερων να κρατούν το κλίμα στα «κόκκινα».

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα βρέθηκαν στο «Πρωινό» και οι δηλώσεις του ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα και ότι είναι εμμονικός, έκαναν τον τραγουδιστή να αντιδράσει.

«Γιατί δεν τον φωνάζεις να σου πει τα ψυχολογικά του; Αν ήξερες ότι του χρόνου ο ANT1 θέλει να σε αλλάξει και φέρνει κάποιους ανθρώπους… θα βγεις εσύ μετά να πεις για τα παιδιά που ήρθαν εδώ στη θέση σου; (“Όχι”, απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας) Ωραία μετά από αυτό δεν χρειάζεται καμία άλλη απάντηση. Κάποια στιγμή μπορεί να πω αυτά που πρέπει να πω. Μέχρι στιγμής δεν έχω δώσει καμία απάντηση και βλέπω το δικό μου όνομα να χρησιμοποιείται χωρίς λόγο», είχε πει ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Με τη Ναταλί Κάκκαβα να προσθέτει: «Επιτρέψτε μας να μη δίνουμε χώρο και χρόνο σε μικρότητες και εμμονικές συμπεριφορές. Ας σεβαστούμε την ημέρα, αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα, τα άλλα είναι αστειότητες και μικροπρέπειες. Ξέρετε τι κάνετε τώρα; Έχετε καλέσει δύο ανθρώπους που έχετε όλο τον χρόνο να μάθετε πράγματα για εκείνους και αναλωνόμαστε συνεχώς για έναν άνθρωπο που εμείς ούτε τον ξέρουμε ούτε θέλουμε να τον μάθουμε παραπάνω».

Ο Γιώργος Τσαλίκης με μια σειρα από stories στο Instagram είχε απαντήσει, ενώ το ίδιο έπραξε και στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Σε 5 μέρες έχω πρεμιέρα, μετά από 2 χρόνια που έχουμε να δουλέψουμε και κοίτα με τι κάθομαι και ασχολούμαι», τόνισε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια διάβασε ενα κείμενο της, δρ. Φαίδρας Λογοθέτη, την οποία δεν γνωρίζει, το οποίο αναφερόταν στις δηλώσεις του ζευγαριού.

Ο τραγουδιστής ζήτησε από τη Ναταλία Γερμανού να εκφράσει την αποψή της για το θέμα, με την ίδια να του τονίζει ότι θέλει να διατηρήσει την ισορροπία, καθώς το ζευγάρι είναι «απεναντί» της: «Η τηλεόραση είναι ένα μέσο ψυχαγωγίας που απευθύνεται σε ανθρώπους που μπορεί να είναι μόνοι τους στο σπίτι και υποφέρουν από ψυχολογικά. Μπορεί να είναι μόνοι, να έχουν κατάθλιψη κτλ. Επειδή κι εγώ…».

Ο Γιώργος Τσαλίκης τη διέκοψε, επισημαίνοντάς της: «Μην το εμβαθύνεις άλλο, άστο! Ξέρω που θες να το πας. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε περάσει δύσκολες περιόδους».

«Η διένεξή μου είναι με τον ΣΚΑΪ. Δεν είναι με το ζεύγος Γκουντάρα. Ο ΣΚΑΪ δεν θα χάρηκε ιδιαίτερα με τα πουλέν του για την προχθεσινή τους τοποθέτηση. Έχω κουραστεί από αυτή την ιστορία. Εγώ ήμουν ξεκάθαρος από την αρχή στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Μία συνέντευξη έδωσα και μετά εξαφανίστηκα. Εξ’ ου και η ενόχλησή μου. Αυτή την εβδομάδα ειπώθηκε και από τον Γρηγόρη ότι τα βάζω με κάποιους που κάνουν μία εκπομπή αντί εμού. Δεν είναι έτσι. Αν παρουσίαζα μία εκπομπή, και μετέπειτα με διαδεχόταν κάποιος άλλος, θα ήταν εξωφρενικό και παράλογο να αντιδράσω. Μιλάμε για ένα εν’ ενεργεία συμβόλαιο και την καταπάτησή του.

Το λάθος που κάνω σαν άνθρωπος είναι ότι περιμένω να μου συμπεριφέρονται με την ενσυναίσθηση και την καθαρότητα που θα φερόμουν εγώ. Έμαθα ότι με έθαβαν στη διοίκηση του ΣΚΑΪ. Αν εγώ ήμουν στη θέση του Γρηγόρη και κάποιος έβγαινε δημόσια κι έλεγε ότι “έχω την πληροφορία ότι με διαβάλλει ο Τσαλίκης και η γυναίκα του”, θα τον έπαιρνα τηλέφωνο εκείνη τη στιγμή και θα του έλεγα “πας καλά ρε μ@@@@κα. Δεν έχω καμία ανάμειξη, δεν είχα ιδέα ότι ήταν εν ενεργεία το συμβόλαιό σου”; Όταν ήμουν στην Αυστραλία έμαθα ότι οι δυο τους με βρίζουν και πάνε να μου φάνε τη θέση. Είναι θέμα ηθικής, όχι ότι κάποιος άλλος κάνει την εκπομπή.

Όταν πήγα στην εκπομπή του την καλοκαιρινή, ο Γρηγόρης μου είπε όλο το παρασκήνιο του δοκιμαστικού μου στον ΣΚΑΪ για τη Μαλέσκου που δεν το γνώριζα ούτε εγώ. Όταν ρώτησα μετά τη διοίκηση, μου είπαν ότι το ρεπορτάζ του ήταν έγκυρο. Καταντά γραφικό όλο αυτό, θέλω να ξέρετε ότι λέω πάντα την αλήθεια και είναι θέμα ηθικής. Δεν με αφορά ότι δεν έκανα μία εκπομπή» ανέφερε έξαλλος ο Γιώργος Τσαλίκης, αργότερα.

«Είναι ένας πόλεμος ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα, στο ηθικό και το ανήθικο, το φως και το σκοτάδι» κατέληξε ο τραγουδιστής.